avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
o poza ar fi sufi, insa daca ai 2 e si mai bine- propria experienta . :bow:
totusi, nu stie nimeni de ceva copii xerox dupa sintezele actualizate?!?
LolaB a scris:

dana2space a scris:

LolaB a scris:

Numarul este 9700/107. Nu cred ca ne intereseaza al doilea....:) Singura concluzie: exista numere separate pentru cei cu dosarul incomplet.
Spor!

Sau poate ca intr-adevar sunt doua registre in care fac inscrieri simultan. Nu te-ai interesat prin jur, sa vezi si ceilalti care au depus odata cu tine, ce numere au avut? Nu cred ca este vorba de dosare incomplete fiindca nu vad sensul, de ce ar primi peste 100 de dosare, asa de amorul artei, cand le puteau respinge si fiecare persoana si le completa pana in ultima zi Cum de altfel au si facut in zilele anterioare.... Ciudat :-/
Sa fi trecut oare de 1000(?) mi se pare aberant...
nu stiu cat de complexe vor fi subiectele de la oral - dar am inteles ca timpul alocat fiecarei persoane este foarte mic, se vb de 5 minute.
O zi buna.
AM
nu stiu cat de complexe vor fi subiectele de la oral - dar am inteles ca timpul alocat fiecarei persoane este foarte mic, se vb de 5 minute.
O zi buna.
AM
aura mustiata a scris:

O zi buna.
AM

da asa am auzit si eu...si ca inauntru vor fi mereu 3 candidati, unul care este "ascultat" si ceilalti doi care se pregatesc, scriu ceea de au de spus, isi sintetizeaza ideile:)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)