avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
you've got mail.
am primit sintezele! mutumesc mult pentru ajutor!!
aishteruyo a scris:

o poza ar fi sufi, insa daca ai 2 e si mai bine- propria experienta . :bow:
totusi, nu stie nimeni de ceva copii xerox dupa sintezele actualizate?!?

eu mi-am tras la xerox sintezele actualizate 2008 de la o colega, insa nu stiu sa-ti spun ce xerox are aceste carti. Nu prea cred sa le aiba undeva. Eu le-am tras la xeroxul de vizavi de fac de drept, ultimul din sirul celor de acolo, respectiv cel de langa magazin. Poti sa incerci acolo, poate le au ei pe calculator.
multumesc pentru amabilitate si pentru sugestia ta, urzika...voi trece luni. :yes:
Cine s-a mai inscris azi? Scrieti si voi numarul sau daca mai aveti si alte informatii...

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)