Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Buna, pt cei carora le-am trimis sintezele , repet NU SUNT ACTUALIZATE.B-) Deci invatati numai cu codurile la zi, Bafta multa si sa ne vedem la Barou dupa ce am intrat.
buna tuturor! am si eu o intrebare pt cei care dau acum admiterea la barou..eu nu stiu pe nimeni care sa fi dat anii trecuti, as aca apelez la voi: ce stiti de examen? cum e la oral? dar la scris? ar trebui sa ne axam pe ceva anume? se dau note de trecere? etc etc etc..intelegeti voi la ce ma refer:) eu sunt f stresata si nu stiu ce sa fac..invat, dar chef nu am si merge foarte greu..la voi cum e?
E greu normal, dar asta e, dupa doi ani trei de la terminarea facultatii nu prea iti mai arde de invatat dar nu avem incotro, la mine de exemplu merge binisor, ma ajuta mult si stilul de invatat. Am inteles din anii precedenti ca subiectele variaza de la o sesiune la alta, e bine de stiut cam tot si e bine de atins tot ce e important la un anumit subiect. Cea mai mica nota trebuie sa fie 6, asta e nota de trecere. Spor la invatat si multa multa concentrare ca stiu despre ce vorbesti....