avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
@amour
in Brasov si eu
eu zic ca da. Anul trecut au picat doi sau tre. Unul nu s-a prezentat:)). Iar celalant am auzit (de la cei care erau in sala) ca si-a bulbucat ochii la examinatori :O si nu a scos o vorba. Chiar dupa ce l-au ajutat cu intrebari..
examenul preot-preot:)) oricum e admis/resoins. Asa ca...

cica vorbea niste studenti de examenul oral...
primul
ca de la profesor la profesor
Am intrat in sala am termiat subiectul in 10 minute dupa care am distutat despre ultima teorie in domeniu
ca de la prof la student
profu` intrema. eu ma eschivam, iar ma intreba ... mai dadeam cate un raspun
ca de la preot la preot
profu ma intreba -eu imi faceam cruce. Eu raspundeam -profu` isi facea cruce
ªtiţi ce subiecte s-au dat anul trecut?
La braşov
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2008
ContSters58104, utilizator
prolisimo a scris:

fratilor... lasati subiectele din alti ani ca oricum nu o sa fie tot alea.
Parerea mea. Daca anul trecut au fost f simple nu inseamna ca anul asta o sa fie la fel
prolisimo a scris:

La braşov

la civil: raportul donatiilor
cauza actului juridic si testamentul olograf sau autentic..(nu stiu exact daca amandoua sau doar unul dintre ele)

la procedura civila: divortul (restul nu stiu)

la penal: omorul, omorul calificat, fapte la care tentativa nu e posibila (si inca un subiect pe care nu il stiu)

la proc pen: ceva din actiunea civila, unul din efectele apelului (parca cel devolutiv) si cam atat.

Nu sunt informatii complete.. dar..mai multe nu stiu :)
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)