avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
DIANA AVA a scris:

la care agenda te referi?de unde scot restore point?scuze dar m-am enervat prea tare si nu mai reusesc sa inteleg unde si ce caut

Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore -> Agenda = alegi din agenda electronica data dorita.
@ alex , nu cred ca-i merge cu setarea de word, ca daca ii mergea xp-word intra normal pe fisier, deci se deschidea direct, fara artificii in word.
@diana -> inainte de a face restore, scoti ultimile softuri introduse zilele astea, sau daca ai luat ceva 'Muzica', ii dai cu delete si remove programs, sa-i dai o scanare completa si apoi Restore si din nou scanare completa si sa-ti lasi antivirusul sa monitorizeze permanent pc + netu, 'nu-l scoti' ca merge mai repede sau iti trebe' ceva de pe net....
Daca NU si NU, 'trage din nou xp-ul FARA FORMATARE HARD/ PARTITIE, dupa ca intra systemul nou si introduci office-ul o sa-ti vezi toate documentele din nou, NU FORMATARE CA PIERZI TOT.
Ca sa nu mai risti = ai adresa de yahoo , fa-ti o adresa si de gmail si trimite in fisiere arhivate de la una la alta TOATE documentele.
succes
scuze,dar puteti purta aceste discutii privat.Nu au relevanta pentru noi.
Am alta problema: incerc de ieri sa accesez site-ul Baroului Bucuresti si nu reusesc.....Voi ati incercat?Sper sa mai apara informatii noi.Stie cineva cati nea-m inscris? Ma gandesc ca ar trebui,poate, sa acordam mai multe zile pentru primul examen- cel oral.Daca s-a schimbat conducerea Baroului, este posibil sa se fi schimbat situatia din anii trecuti la care ati facut referire si voi...Ce parere aveti?
Spor la invatat!
AM O MARE RUGÃMINTE!
Vă rog frumos, am nevoie urgent, la procedură penală, de următoarele subiecte, dacă se poate, actualizate: 26, 38, 41, 46, 49, 50, 54, 57, 61, 63, 65, 68, 70, 77, 108, 109, 111.
Mulţumesc anticipat!
P.S.> adresa de e-mail: lexcivil@gmail.com
ALEX SI ADI
Am rezolvat partial insa suficient pt moment.
Raman datoare si recunoscatoare.
Multumesc pt timpul afectat in conditiile actuale.
A fost un real ajutor sfatul vostru.
BAFTA BAIETI

DANA POPA 88
Le purtam on line pt ca cineva care are o alta idee sa poata ajuta vazand si sfaturile celorlalti colegi astfel ca nu v-a repeta aceeasi idee.
Intre timp am reusit sa redresez "partial" problema suficient cat sa pot continua.
Multumesc pt "ideea ta cu adevarat colegiala"
Sfat 1:nu te mai chinui sa afli schimbarile conducerii baroului Bucuresti - irelevant pt examen- va fi la fel ca in alti ani pt ce-i care s-au pregatit cat si pt ceilalti....
Sfat 2:nu te obliga nimeni sa citesti ce nu te intereseaza , treci mai departe , sau ai senzatia ca nu-ti raspund colegii pt ca se ocupa colegial de o problema alta decat a ta?....
Sfat 3: NU imi raspunde, nu ma intereseaza continuarea acetei discutii.
Cu placere
Spor la invatat

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008
ContSters52707, utilizator
danapopa88 a scris:
scuze,dar puteti purta aceste discutii privat.Nu au relevanta pentru noi.

Banuiesc ca vrei sa spui ca nu au relevanta pentru tine, ma indoiesc ca stii ce considera ceilalti participanti la discutie. Chiar daca mesajul este offtopic si chiar daca nu iti place, trebuie sa accepti ca nu esti tu in masura sa dai indicatii celorlalti despre ce si cum sa scrie (si asta se aplica cu prisosinta "sfaturilor" primite ca raspuns de la Diana Ava). Scrie destul de clar in regulament.

Sunt de acord ca mesajele respective nu trebuiau postate aici conform regulamentului, insa trebuie sa acceptam si faptul ca avem de-a face cu oameni destul de stresati si aflati pe ultima suta de metri inainte de examen, asa incat situatia parea destul de urgenta. Avand in vedere acest lucru, putem face o exceptie si sa acceptam divagatia, insa partea cu persoanele care fac ordine pe forum nu suporta exceptii in niciun caz.

Haideti sa nu provocam si mai mult offtopic... Spor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)