avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
:offtopic:Sub nici o forma nu mi-as dori sa intru in polemici.Draga No name, nu poti fi sigur(a) de reusita cuiva in avocatura, care nu scrie corect in romana...:) ("v-a "in loc de "va", "ce-i care" in loc de "cei care")...N-am vrut sa lezez pe nimeni; cu totii suntem stresati si e normal.De altfel, si atunci mi-am cerut scuze- imi exprimasem o parere...Promit ca nu voi mai comenta.O zi buna,spor la invatat.Cu siguranta, dupa examen, vom uita de aceste discutii:P:
buna sunt noua p-aici. eu de o luna stau in casa si invat dar nu 24 din 24 nu cred k e posibil. dar cam 6 ore pe zi. acum sunt la procedura penala si mai am profesia de avocat. deja am impresia k nu mai stiu nimc din civil iar penalul nu mi-a placut de loc. citesc si tot citesc si am impresia ca nu stiu nimic. sper sa fie doar o impresie. stie cineva cati candidati sunt anul acesta in bucuresti? si cati au luat examenul anul trecut?
Pe [ link extern ]

am gasit aceasta informatie pentru anul 2007:examenul de admitere in profesie: 643 admisi, 292 respinsi. Poate aflam zilele acestea cati candidati suntem anul acesta (desi ,mai mult ca sigur s-au afisat listele la Barou)... Spor la invatatura! Normal, nu ai cum sa inveti 24/24...:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008
ContSters20980, utilizator
No name a scris:

AM O MARE RUGÃMINTE!
Vă rog frumos, am nevoie urgent, la procedură penală, de următoarele subiecte, dacă se poate, actualizate: 26, 38, 41, 46, 49, 50, 54, 57, 61, 63, 65, 68, 70, 77, 108, 109, 111.
Mulţumesc anticipat!
P.S.> adresa de e-mail: lexcivil@gmail.com

VÃ ROG FRUMOS ÎNCÃ ODATÃ!!!:((
danapopa88 a scris:

[ link extern ] >

ATENTIUNE: TEROAREA este PROCEDURA CIVILA!!!!!

urmariti lista!!!!!

iata o mostra (coloana 1-civil, a 2-a, procedura civila, a 3-a penal, a 4-a procedura penala, a 5-a organizare L.51:

E. GEORGE-MIRCEA 8 4.5 10 9.5 10 RESPINS
E. DANIELA- OANA 8 3 10 9 8.5 RESPINS

deci oameni cu 8,5-9-10 la celelalte, iau 3 sau 4,5 la Procedura civila! si ca ei sunt multi, urmariti linkul!

moment in care imi schimb nitel ordinea prioritatilor........pe final.......
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008
Alex Chiciu, Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)