dana2space a scris:
In ce priveste sintezele \\\"volante\\\" - punct tintit, punct lovit. Dar, totodata, e si explicatia pt lipsa de nelamuriri..:whistle:
Nu te superi pe tot satu ptr. că te-a supărat vecinu....
Zici tu? chiar daca invatam dupa sinteze sa stii ca avem si carti, si cand avem vreo nelamurire culmea, le mai si deschidem, si daca nici atunci nu suntem satisfacuti de ce citim si nu intelegem avem posibilitatea sa intrebam pe forum.
Iarta-ma dar pana acum esti cam singura care a avut nelamuriri.
Singura problema de care eu personal m-am lovit a fost faptul ca nu mi-a trecut prin cap ca se vor da subiecte din tematica care nu fac parte din lista respectiva. Asta nu tine de ce invatam si de unde.
Chiar nu inteleg dana2 space de ce simti tu nevoia sa taxezi mereu. E treaba fiecaruia cum invata, atat timp cat ia.
Te-am intrebat ceva pe privat si vad ca nu vrei sa imi raspunzi, dar aici ai facut o remarca, poate dai si o explicatie.
Eu, una cred ca ma voi retrage de pe acest forum. M-a saturat sa citesc numai critici si toti sa-si dea cu parerea mai mult sau mai putin, fara sa raspunda prompt la problema omului.
Unul mai destept ca altul pe forumul asta. Elis avea dreptate, aici se discuta probleme de admitere, nu ne criticam unii pe altii :foottap: