avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Va rog sa-mi trimiteti si mie subiectele pe adresa de mail adrianaciutan@yahoo.com.Va multumesc.
Cecivlad a scris:

dana2space a scris:

In ce priveste sintezele \\\"volante\\\" - punct tintit, punct lovit. Dar, totodata, e si explicatia pt lipsa de nelamuriri..:whistle:

Nu te superi pe tot satu ptr. că te-a supărat vecinu....

Zici tu? chiar daca invatam dupa sinteze sa stii ca avem si carti, si cand avem vreo nelamurire culmea, le mai si deschidem, si daca nici atunci nu suntem satisfacuti de ce citim si nu intelegem avem posibilitatea sa intrebam pe forum.
Iarta-ma dar pana acum esti cam singura care a avut nelamuriri.
Singura problema de care eu personal m-am lovit a fost faptul ca nu mi-a trecut prin cap ca se vor da subiecte din tematica care nu fac parte din lista respectiva. Asta nu tine de ce invatam si de unde.
Chiar nu inteleg dana2 space de ce simti tu nevoia sa taxezi mereu. E treaba fiecaruia cum invata, atat timp cat ia.
Te-am intrebat ceva pe privat si vad ca nu vrei sa imi raspunzi, dar aici ai facut o remarca, poate dai si o explicatie.
Eu, una cred ca ma voi retrage de pe acest forum. M-a saturat sa citesc numai critici si toti sa-si dea cu parerea mai mult sau mai putin, fara sa raspunda prompt la problema omului.
Unul mai destept ca altul pe forumul asta. Elis avea dreptate, aici se discuta probleme de admitere, nu ne criticam unii pe altii :foottap:
No name din pacate, nu e vb numai de "vecin" . Asta cu criticatul este o problema generala pe forumul asta.
Daca ridica unul degetul ii sar 90% in cap si-l critica, citeste paginile anterioare si o sa vezi ca-mi dai dreptate.
Daca unul a zis ceva gresit" mama ce a zis ala" iti dai seama ce chestie....... Vad ca aici mai mult pierdem timp cu critici si "dat la cap".
Art.1. Limitele maxime ale taxelor prevăzute la art. 315 din Statutul profesiei de avocat, ce pot fi încasate de consiliul baroului sunt:

a) înscrierea în barou a avocaţilor primiţi în profesie, cu examen sau scutire de examen;
3.000 lei
b) înscrierea la examenul de intrare în profesie;
600 lei
c) înscrierea la examenul de definitivat;
600 lei
d) reînscrierea în Tabloul avocaţilor a avocatului exclus pentru neplata contribuţiilor profesionale;
3.000 lei
e) reînscrierea în Tabloul avocaţilor a avocatului incompatibil;
3.000 lei
f) transferul avocatului dintr-un barou în altul, taxă ce va fi percepută de baroul la care avocatul se transferă,
3.000 lei
g) înfiinţarea pe raza baroului a unui sediu secundar sau a unui birou;
3.000 lei.

:magic:
LA ORGANIZAREA profesiei de avocat s-a mai modificat in 2008 ceva?unde gasesc modificarile?
pana la urma se invata dupa tematica sau dupa subiecte?help
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
roxana24, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)