Cecivlad a scris:
No name din pacate, nu e vb numai de "vecin" . Asta cu criticatul este o problema generala pe forumul asta.
Daca ridica unul degetul ii sar 90% in cap si-l critica, citeste paginile anterioare si o sa vezi ca-mi dai dreptate.
Daca unul a zis ceva gresit" mama ce a zis ala" iti dai seama ce chestie....... Vad ca aici mai mult pierdem timp cu critici si "dat la cap".
Cevivlad...
Avand in vedere unele opinii, afirmatii, comentari,i expuneri ori cum vrei tu sa le zici datu` la cap reprezinta o solutie. 1.Chiar daca uneori consider ca o idee este neavenita nu comentez. Spre exemplu Elis -tot respectul pentru el- propune sa dezbatem subiete. Ei bine, eu abia reusesc sa sintetizez opinia dominanta a autorilor astfel incat sa am timp sa scriu la examan (in special la civil). Crezi ca ii arde cuiva sa afle si alte trei pareri referitoare la acelasi subiect? E un pic cam tarziu pentru anul asta. La penal spre exempmul caut decizii de indrumare pentru contradictii de genul cailor de atac in materia reabilitarii.
2. Da, unele opinii sau comentarii sunt #-o #-o #-o si imi vine sa ma urc pe pereti
3. Imi pare rau daca am ofensat pe cineva... dar cred ca stresul isi spune cuvantul...