avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
No name a scris:

Dragă Iulia!
N-am înţeles, care-i treaba?

draga No name
se vorbea anterior despre acest subiect care nu apare printre subiectele propuse pentru examen.
Normal ca nici eu nu l-am citit si habar nu aveam ce e cu el si eram intr-o ceata totala, asa ca l-am cercetat sa am habar ce vor oamenii de la mine cu el.... Si citind m-am gandit ca ar fi normal sa scriu 2 - 3 randuri despre ceea ce e esential ca sa stie despre ce e vorba si lumea care s-a axat exclusiv pe subectele propuse
Draga Iulia
2-3 randuri despre un subiect care poate sa fie (si este) obiectul unor tratate nu face decat sa induca in eroare. In plus, consider ca daca cineva nu a auzit (sau nu are habar) ce e raportul juridic civil trebuie sa isi gaseasca ALTA MESERIE SAU OCUPATIE!!!#-o

Si oricum, idee discutiei era "un pic" diferita
anunt oficial :rofl::rofl::rofl:
"In baza dispozitiilor art. 21 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, toti membrii Baroului Bucuresti care nu au depus juramantul profesional sunt rugati sa il depuna in fiecare marti, orele 13.30, la sediul baroului, Sala de festivitati, etajul VI."
sursa :[ link extern ]

Deci NU in oricare zi de marti ci IN FIECARE marti. La anu', o zi pe saptamana sa nu va faceti planuri :rofl: ca "depunem" la Barou :rofl: Cred ca...icre:))

:thumbup:da.....asta e ideea!
ma bucur nespus la fiecare dovada de ....dragalasenie. o intrebare, putem sa incepem de martea viitoare?
:offtopic:
Revin la rugamintea ca pentru mesajele offtopic sa folositi mesajele private ... se pare ca topicul deschis pe subiectul Admitere Barou 2008 a devenit un fel de YM :(

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)