avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
dana2space a scris:

Care-i treaba Cecilia, ce stii tu si noi inca n-am aflat??? Spune-ne si noua daca ai informatii "topsecret" ca altfel nu-ti merge bine...
Raportul juridic....;)

In afara de faptul ca desi in tematica exista anumite subiecte de invatat si pe lista cu subiecte date nu exista, nimic deosebit. Daca va uitati in tematica este dat de invatat raportul juridic civil,dar nu exista pe lista nici un subiect cu asemenea titlu. NU stiu daca m-ati inteles
Ideea e ca trebuie invatat ce e in tematica , nu numai ce e pe lista de subiecte.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat
In afara de faptul ca desi in tematica exista anumite subiecte de invatat si pe lista cu subiecte date nu exista, nimic deosebit. Daca va uitati in tematica este dat de invatat raportul juridic civil,dar nu exista pe lista nici un subiect cu asemenea titlu. NU stiu daca m-ati inteles
Ideea e ca trebuie invatat ce e in tematica , nu numai ce e pe lista de subiecte.

- capacitatea civila (pers fizica, pers juridica)
-recunoasterea, ocrotirea si exercitarea drepturilor sub civile. Abuzul de drept
etc..

astea sunt doar cateva subiecte din marele capitol Raportul juridic civil :)

Spor !
Pt brasoveni: mai puteti? eu abia termin azi de recapitulat procedura civila... si mai am civilul. Sper sa am timp sa-l repet pana la examen. De organizare nici nu mai amintesc.. din 3 zile cate ii alocasem la inceputul planificarii.. am ramas la 1.
Voi cum mai stati cu recapitulatul? Sunt singura care sta asa prost???
Bine Cici... nici nu aveam cum sa te intelegem, ca doar nici tu nu te crezi. Mi-e lene sa caut in urma cand s-a dezbatut subiectul, dincolo de faptul ca si tu stii ca AM idee "ce si din ce" inveti tu. Oricum....urat...nu zic nimic mai mult...

Belea...asta imi lipsea acum...Mersi oricum. Chiar ma uitam de ceva timp azi peste toate subiectele, crezand ca mi s-a parut mie ca nu gasesc nimic de raportul juridic civil...:hm:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)