Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Nu stiu exact, dar am auzit ca suntem peste 1000... o sa aflam in decembrie... Da-ti seama ca cei de la Barou nici acum nu au reusit sa ne numere pe toti si poate nici sa treaca peste toate dosarele depuse pentru admitere, lista trebuia afisata acum 2 saptamani... :rtfm:
Draga Maria-Monica, si eu (ma) intreb de ceva vreme cati "catindati" suntem...N-am aflat:) E drept, nu ne-ar folosi la nimic, dar mai comentam si noi un pic:)...De cand ai aparut pe forum,ne-ai mai inviorat si pe noi..:) Chiar esti trandafir?:) Asa se pare, te-a caracterizat bine:)
As putea suna sa vad cati suntem, dar mi-e jena...:) sa nu ma intrebe ce ma intereseza...Asa ca astept,poate altii au mai mult curaj...Daca nu, pe 2 dec sigur vom afla:).Va doresc toate cele bune, dragi viitori colegi=D>!
multumesc mult pentru aprecieri, dana!
mai facem haz de necaz desi suntem, cu totii, nervosi, stresati si ingrijorati! cum spuneam, desi ma maguleste comparatia cu un trandafir, tind sa cred, uitandu-ma in oglinda si analizandu-mi resorturile interioare ruginite, ca seman cu o buruiana oparita !
ai dreptate, e cam aiurea sa sunam, desi avem dreptul si poate chiar si obligatia morala, a noastra fata de noi insine, sa o facem!
mi s-ar parea aberant sa se afiseze chiar pe 2, deoarece, imi amintesc ca anul trecut (urmarind in mod dezintersat site-ul baroului), au existat dosare respinse pentru ca nu indeplineau nu stiu ce formalitati! nu bag mana in foc, dar parca asa era!
acum, sincer, nu prea mai conteaza, decat asa....informativ!
ce frumos ai spus"dragi viitori colegi"!! Sa ne ajute Dumnezeu!
Daca-mi crapa mai incolo capul de nervi de la subiectele astea X-(, ii sun si va anunt, chiar daca ma intreaba de ce intreb chestia asta, pentru ca este in primul rand obligatia lor sa ne zica cand si unde dam prima proba... S-a precizat ca o sa fie in timp util...adica pe 2 dec la 7 dimineata? Ma rog. Sa ne vedem cu totii pictati in Tabloul Avocatilor! Asta este cel mai important... :thumbup: