Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
:offtopic:
Cred ca subiectul Admiterea in Barou 2008 , a ramas in urma ;) ... mesajele offtopic pot fi purtate si prin intermediul mesajel private sau pe un forum privat (exista aceasta optiune pe acest site).
:offtopic:
Cred ca subiectul Admiterea in Barou 2008 , a ramas in urma ;) ... mesajele offtopic pot fi purtate si prin intermediul mesajel private sau pe un forum privat (exista aceasta optiune pe acest site).
dupa parerea mea, demersul este oarecum prematur.....dar, ne conformam.
cu privire la celelalte optiuni, respectiv forumul si mesajele private, marturisesc ca procedura este anevoioasa si limitativa, astfel incat, cred ca acum este momentul, in care ne spunem "la revedere"! cel putin, in cazul meu!
Salutare tuturor celor ca mine!:((
Tocmai am vorbit cu o prietena care a dat def-ul anul in vara, cumplit...,! Au fost asezati in sali in ordine alfabetica, era cineva cu o lista care ii striga , subiectele fata de anii trecuti au fost fff grele..., noi la ce ne putem astepta???:((
Eu simt ca nu mai stiu nimic, citesc subiectele, parca pentru prima data...sunt varza!
Sper sa imi revin..., voi stiti cum a fost in celilalti ani? Spor la invatat!
Eu incerc sa nu ma gandesc cat de greu sau usor o sa fie examenul, daca as face asta mi-as face un mare rau. Eu invat cat pot, ma relaxez cat pot de mult si de des. Moralul este tot, daca te pierzi nu mai conteaza cat ai invatat sau cate stii, te pierzi de tot. Capu' sus colegi! :console: