avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
sper sa ai gura aurita, cu tabloul...
oricum, cred ca pasivitatea asta a noastra este in detrimentul nostru
M-ai convins!Deja ma gandeam ce tragedie ar fi sa vedem ca ni s-a respins dosarul:(.Am sunat, deci...Acum..... va las putin....asa....sa fierbeti:) Listele se vor afisa miine,atat pe site, cat si la Baroul Buc.Am intrebat daca vom gasi dosare respinse,mi s-a spus k ne-ar fi anuntat daca ne-am fi aflat in aceasta situatie...Dar nu cred ca am lasat tel de contact:(.. Am si uitat, a fost si acela un stres:). Sper ca v-am dat o veste bunutza.Doamna secretara a fost tare amabila; nu stiu de ce, aveam emotii..Poate mi s-a "urcat la cap" atata invatat#-o
Sa vezi ce dau eu din noaptea asta refresh la site ul ala...o sa ma doara degetul...ca sigur nu o sa mai dorm...dammit #-o. Oricum bine ca ai sunat tu, ca eu de fel am prostul obicei de a pune o groaza de intrebari. Eu mi-am lasat nr de mobile si cred si e-mail, tel fix si fax, toate merg si toate sunt deschis. Dar nu ma gadesc ca mi-a fost respins dosarul...doar vreau cate mai multe detalii legate de examene... :foottap:
bravo, dana! ma pregateam sa sun, dar ma gandeam ca sunt la masa....
deci, "pe cai ca se filmeaza"!
Va rog mult ajutati-ma, vreau si eu ceva despre raportul juridic civil, ca deja nu mai am nervi sa citesc si sa selectez din carte X-(. Va multumesc

Ps. Apropo, l-a invatat cineva? #-o
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
Cecilia Popa, Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)