Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
M-ai convins!Deja ma gandeam ce tragedie ar fi sa vedem ca ni s-a respins dosarul:(.Am sunat, deci...Acum..... va las putin....asa....sa fierbeti:) Listele se vor afisa miine,atat pe site, cat si la Baroul Buc.Am intrebat daca vom gasi dosare respinse,mi s-a spus k ne-ar fi anuntat daca ne-am fi aflat in aceasta situatie...Dar nu cred ca am lasat tel de contact:(.. Am si uitat, a fost si acela un stres:). Sper ca v-am dat o veste bunutza.Doamna secretara a fost tare amabila; nu stiu de ce, aveam emotii..Poate mi s-a "urcat la cap" atata invatat#-o
Sa vezi ce dau eu din noaptea asta refresh la site ul ala...o sa ma doara degetul...ca sigur nu o sa mai dorm...dammit #-o. Oricum bine ca ai sunat tu, ca eu de fel am prostul obicei de a pune o groaza de intrebari. Eu mi-am lasat nr de mobile si cred si e-mail, tel fix si fax, toate merg si toate sunt deschis. Dar nu ma gadesc ca mi-a fost respins dosarul...doar vreau cate mai multe detalii legate de examene... :foottap: