avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
ruxxandra a scris:

uitati eu am gasit ca totusi obligatiile plurale nu presupun numai obligatii solidare, ci si obligatii conjuncte si obligatii indivizible(toate au pluralitate de subiecte)...ce credeti?

obligatiile plurale sunt:
-cu pluralitate de obiect: facultativa
alternativa

-cu pluralitate de subiect : activ (creditori) rar intalnit, in codul civil nu exista solidaritate activa legala
pasiv (debitori) regula
in dreptul nostru regula o constituie divizibilitatea deci datoria/creanta se imparte intre atatia debitori sau creditori cati exista in raportul obligational- astfel de obligatii se numesc conjuncte sau divizibile.

exceptia de la regula divizibilitatii o constituie obligatiile solidare (solidaritateactiva/pasiva) si obligatiile indivizibile.
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2008
cris2008, utilizator
RUGAMINTE PT AURA MUSTIATA

PLS da un mesaj privat !
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
Dragi Colegi!
În vederea susţinerii examenului de admitere în avocatură, vă doresc tuturor MULT SUCCES!!!
Încercaţi, pe cât posibil, să vă controlaţi cât mai mult emoţiile, de altfel, inerente oricărui examen.
Mă refer, în primul rând, la probele scrise.
Gândiţi pozitiv şi fiţi încrezători.
Dumnezeu să fie cu noi.
P.S. Adresez, pe această cale mulţumiri şi tuturor moderatorilor şi administratorilor care au fost alături de noi, cât au putut.
MULT SUCCES!!!!!
Să ne reauzim cu bine, şi, nu uitaţi, Moşul va veni încărcat ptr. toată lumea.:luck::coffee::love:
@noname

Multumim mult noname, e tare greu de controlat dar incercam...
Si pe tine sa te ajute Dumnezeu, sa-ti faca parte la daruri !!!

In ce priveste moderatorii ma raliez pozitiei tale si spun si eu inca o data: multumim foarte mult!!! Mai ales pentru ca va pasa!!!
A devenit o raritate in acest timp, cand cel mai greu se pare, este faptul de a fi om, simplu om

Succes tuturor, vointa de fier si curaj !!!

Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
Multumim!:)...si multa bafta colegilor!..Mos Craciun sa vina cu un sac de rezultate bune...vreo 1164:)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)