avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
cris2008 a scris:

dorians a scris:

si mie mi-au cam intepenit neuronii. Zic sa luam o pauza si sa bagam bancuri....
Asta pana ne ia careva de ureche=D>

sa intzeleg ca faci parte dintre cei care au terminat recap?

relativ:))))
de lege si organizare nici nu m-am apucat. iar ce nu am apucat inca sa repet din restul materiilor o sa o fac inainte de examen...
As face orice numai sa scot nasul din carti...:))
dorians a scris:

si mie mi-au cam intepenit neuronii. Zic sa luam o pauza si sa bagam bancuri....
Asta pana ne ia careva de ureche=D>

Un mos intra intr-o farmacie si cere un prezervativ. Se uita la el pe toate partile si zice:
- Auzi, cucoana, unul cu miez n-ai, ca numai piele am si eu?

Doua babe pe bancuta in cimitir:
- Auzi,tu cati ani ai?
- 97!
- Pai si te mai duci acasa? :surrender:
Plictisit de viata de la oras, Tom si-a cumparat o casa la tara ,
inconjurata de vai si paduri.
Dupa sase luni de singuratate, la usa lui apare un tip barbos, neingrijit, care ii spune:
- Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale.
Dau o petrecere diseara si m-am gandit sa te invit si pe tine.
- A, ce bine ! spune Tom, chiar ma plictisisem.
- Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te deranjeaza.
- E OK, cred ca pot face fata.
- Si se va face si sex.
- A.......ce bine !
Sunt un tip deschis oricaror provocari.
Cum crezi ca ar trebui sa ma imbrac?
- Nu conteaza.
Oricum vom fi numai noi doi !:P
Cica un avocat bazat a facut un accident cu mertzanul (ultimul model)
Ajunge politia si avovcatul incepe
Uite baaaa ce a facut idiotul asta ... masina asta de sute de mii de euro e facuta varza... am sange pe costum asta de 12.000 de euro pe care l-am luat abia azi. etc
Politistul Domn`e stai linistit... atat de mult te intereseaza banii ca nu iti dai seama ca ti-ai retezat mana stanga?????
Se uita avocatul spre mana si ALOLEEEEEUUU ROLEX-UL
"Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti.Matusi de-ale mele ma piscau de obraz si ziceau razand: ''tu urmezi''.
Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac si eu acelasi lucru cu ele!"

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)