avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
multumesc dana pt informatie
Am inteles ce vrei sa zici :) Din punctul meu de vedere, in schimb, sistemul juridic si institutional italian e invechit, depasit in anumite (multe) privinte, si cu greu face fata realitatii dinamice actuale... Traditionalism =/= competitivitate :)
tatianat a scris:

Am inteles ce vrei sa zici :) Din punctul meu de vedere, in schimb, sistemul juridic si institutional italian e invechit, depasit in anumite (multe) privinte, si cu greu face fata realitatii dinamice actuale... Traditionalism =/= competitivitate :)

Posibil, nu pot sa spun ca il cunosc ci doar ca am idee. Dar mai povestim inainte de examen... :D Nici nu stiu pe la ce ora sa merg pentru oral:(
@dorians: Si mai ales, traditionalism =/= eficienta :) Au bani, dar nu functioneaza :P - daca imi permiteti cateva randuri off topic - si lacunele astea le-au sesizat si cei care pe acolo au indeletniciri... nu tocmai ortodoxe :) si care spuneau ca din italia vor iesi doar cu picioarele inainte :), pentru ca e paradisul lor legislativ. Sunt multe institutii/dispozitii care se bat cap in cap, ca sa nu mai vorbesc de dreptul familiei, unde in caz de divort tatal, saracu', moare cu dreptatea-n brate si pe drumuri....
Nu intru in amanunte, hai sa ne vedem de-ale noastre ca-i mai bine, SPOR LA INVATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
@dorians: in urma unui calcul estimativ, tu intri cam dupa vreo 5 ore, dar ar fi de vazut daca fac pauza la pranz sau nu...??! Eu vin pe la 12...

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)