Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Am inteles ce vrei sa zici :) Din punctul meu de vedere, in schimb, sistemul juridic si institutional italian e invechit, depasit in anumite (multe) privinte, si cu greu face fata realitatii dinamice actuale... Traditionalism =/= competitivitate :)
Am inteles ce vrei sa zici :) Din punctul meu de vedere, in schimb, sistemul juridic si institutional italian e invechit, depasit in anumite (multe) privinte, si cu greu face fata realitatii dinamice actuale... Traditionalism =/= competitivitate :)
Posibil, nu pot sa spun ca il cunosc ci doar ca am idee. Dar mai povestim inainte de examen... :D Nici nu stiu pe la ce ora sa merg pentru oral:(
@dorians: Si mai ales, traditionalism =/= eficienta :) Au bani, dar nu functioneaza :P - daca imi permiteti cateva randuri off topic - si lacunele astea le-au sesizat si cei care pe acolo au indeletniciri... nu tocmai ortodoxe :) si care spuneau ca din italia vor iesi doar cu picioarele inainte :), pentru ca e paradisul lor legislativ. Sunt multe institutii/dispozitii care se bat cap in cap, ca sa nu mai vorbesc de dreptul familiei, unde in caz de divort tatal, saracu', moare cu dreptatea-n brate si pe drumuri....
Nu intru in amanunte, hai sa ne vedem de-ale noastre ca-i mai bine, SPOR LA INVATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)