Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Subiectele care s-au dat la examen sunt cuprinse in tematica si bibliografie si deasemenea, sunt subpuncte din subiecte... E adevarat ca subiectele nu au fost "prietenoase",dar... paote azi va fi mai bine:).Bafta!
Scapati astazi fericitilor! La Cluj mai avem de tras luni la penal si marti la procedura penala. Si se spune ca cel care corecteaza la procedura taie si spinzura. Imi vine sa-mi rod unghiile. Mai alex ca toate examenele au fost de la ora 3. Cind nu mai ai chef de nimic. Marti seara o sa cad ca eroul.
Bafta tuturor si sa ne vedem admisi.
Ati scapat baftosilor! Bravo voua ! Acuma urmeaza rosul unghiilor pina va dau astia rezultatele? N-ati auzit nimic despre cum se corecteaza? Adica la singe sau mai permit si "scaldari in ape adinci" vorba colegului?
Uraaaaaaaaaaaaa, am scapat de examene:yeah::yeah::yeah:, Doamne ajuta-ne la corectura hai ca mai ai putina treaba, te rugam Doamne Doamne.....:innocent::innocent::innocent:
Stiiti cumva cand se dau rezultatele? Sau am prea mari pretentii acum, nici nu am scapat bine din examen si vreau si rezultatele.
Concluzia la civil si la procedura penala (cu nulitatile) ne-au facut de vb singuri pe holuri..... :((