avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Bafta tuturor.

Daca dam toti gramada macar ne sustinem live.;)

Curaj si multa rabdare, ca vad ca mai aveti nevoie
Am terminat azi examenul de admitere.
Nici nu ştiu ce să zic, decât că sunt încrezător.
Oricum, sunt anumite lucruri care nu prea le-am apreciat sau înţeles referitor la organizare şi desfăşurare.
Felicitări tuturor celor care aţi terminat şi multă baftă în continuare celor care mai aveţi!!!!
mstres a scris:

Bafta tuturor.

Daca dam toti gramada macar ne sustinem live.;)

Curaj si multa rabdare, ca vad ca mai aveti nevoie

Mersi mult. Chiar mai avem nevoie, unii din noi. Deja simt cum imi ia foc creierul. Sper sa-mi aduca mosu un 6 la procedura civila ca am fost cuminte anu asta. Ne-a pocnit bine la Cluj cu exceptiile alea.X-(
Cecivlad a scris:

Stiiti cumva cand se dau rezultatele? Sau am prea mari pretentii acum, nici nu am scapat bine din examen si vreau si rezultatele.

Initial s-a spus ca se vor afisa in 10 zile. Apoi o alta opinie "avizata", avocat cu vechime, a spus ca probabil pana vineri avem rezultatele deoarece .... citez ... X-( "avem impresia ca am scris prea mult sau prea bine?".
#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2008
DeaC, utilizator
Stie cineva baremul de notare de la Bucuresti pt penal si proc penala?
Mersi!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)