Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Am sunat la barou. Mi s-a spus ca inca nu s-a afisat, dar se afiseaza in cursul zilei de AZI si mi s-a recomandat de asemenea sa urmaresc site-ul. Prin urmare, stati linistiti ca se afiseaza azi, si nu in cursul saptamanii. Tot ce stiu este ca s-a corectat intens in week-end ( adik pana la 10-11 seara) si ca la civil notele sunt 'bune', supa cum mi s-a transmis. Iarasi mai shtiu ca nu s-a corectat supa barem, desi exista note de genul 7.11 , 7.14 etc. Nu vreau sa ma gandesc cam cum s-a corectat de fapt...
Nu vreau sa va nelinistesc zicand toate astea, dar cred ca toasta lumea 'soarbe' orice informatie si mi se pare si normal ( eu una sunt la birou si nu ma pot gandi la nimic altceva decat la rezultate). Sper sa ne 'auzim' cu bine in aceasta seara.
Buna ziua colegi.
Sunt alaturi de voi, si noi am trecut prin asta, la IASI au spus ca afiseaza la 10 dimineata si au afisat la 14 la amiaza , la sediu ca pe site la noi....nu exista nimic nici la ora asta , de altfel nu a existat nici o informatie dealungul a tot periplul examenului asta .
La noi azi la ora 13 se incheie perioada de depunere a contestatiilor, si apoi 3 zile se recorecteaza , si a 4 zi adica vineri se afiseaza rezultatele finale. Daca asta va poate aduce - fie si o bruma de consolare - sa stiti ca si noi peste 80 de candidati din 101 asteptam cu sufletul la gura toata aceasta saptamana rezultatele finale.
Incarcati-va cu ..... forta sau....putere....sau ce stiti voi.....pt a nu avea caderi......in cazul in care rezultatele nu vor fi cele asteptate....va mai asteapta o saptamana de .....stres fantastic la contestatii....
Va doresc din tot sufletul la toti intrati din primul tur dar luati in calcul si varianta ca ......exista si posibilitatea turului 2 .....care e mult mai crunt.....credeti-ma....
Noi avem candidati cu note peste 8,50 la trei probe scrise si cu 4 la penal. Avem un asistent universitar cu 10 la civil cu alte 2 note de peste 9,50 si cu 4 la penal.
Am numarat spre 60 picati la penal, spre 50 procedura civila, multi civil, picati destui si la procedura penala, cam 12 sunt admisi in totul...pt ca au vazut unii doar media peste 7 la fianal dar n-au privit cu atentie ca chiar cu medie peste 7 generala erau tot picati la una din materii .....restul au o materie , 2 , 3 sau chiar 4 picate. DEZASTRU.
Hai nervii tari.....luati in calcul si varianta a doua....nu va consumati toti nervii acum .....pt ca noi avem si spitalizati dupa afisare....
@alexchiciu
Cum stai cu nervii.... capul sus ...iti tin pumnii.....nu te lasa coplesit.....sunt aproape de voi.....