avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
delliasi, esti din Bucuresti, nu? nu de alta dar ca cat de ametiti suntem....asta ar mai lipsi, sa vorbim despre lucruri diferite.
Vorbesc despre Baroul Bucuresti...NU sunt din Bucuresti, dar lucrez in BB si am dat la Baroul Bucuresti... de stres, nici nu mai sunt coerenta...:(
nu-ti face probleme!
eu una, tot pandind rezultatele, mi-au cazut ochii pe rezultatele de la oral, dar creierul meu nu mai procesa decat " rezultate, rezultate, rezultate", era sa fac infarct!
suntem toti intr-un hal! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Diana Ava
multumim pentru sprijinul moral!
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2008
maria-monica, utilizator
Indraznesc sa imi expun parerea cu privire la Baroul Iasi... toti cei care au sustinut examenul acolo au avut un tupeu fantastic, intrucat au incercat sa devina membrii ai unui barou privat...Asta e greseala lor! Aveti impresia ca Baroul Iasi e ca toate celelalte? Noooooooooooooooo...va inselati. E al doamnei Aldea, care se crede baron local si care are impresia ca numai datorita bunavointei dumneaei se poate intra in barou ( alte criterii obiective, de genul studiu intens si capacitate intelectuala nu intra in aprecierea ei, ci fac parte dintr-un film diferit). Cine v-a lasat impresia ca pentru a promova examenul trebuie sa invatati, ori v-a mintit, ori s-a aflat el insusi in eroare.

Si cum in Ro nu are nici un sens sa te lupti cu sistemul, tot ce ramane de facut e sa crestem noi mari si sa mai schimbam una-alta... Capul sus, ca lumea nu incepe cu baroana in discutie si nici nu se termina cu ea. Singura voastra sansa este sa tulburati putin apele ( pe romaneste : sa faceti scandal) ca sa inteleaga si ei ca nu isi pot bate joc chiar asa de 100 de oameni, care s-au chinuit ( unii poate mai mult decat altii) si care se pot bucura de drepturile lor.
=D>Multa bafta, Bucuresti, tinem pumnii...

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)