avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Mie mi-au iesit vreo 662 dar marturisesc ca nu am numarat prea atent
Cei care stiti ca ati facut ceea ce trebuia in lucrari dar aveti note pe care credeti ca nu le meritati, mergeti si faceti contestatie!!!!
NEAPARAT!!!!!!!!!!!
Este dreptul vostru.
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2008
MonicaE, utilizator
tot ce pot sa spun este ca s-a corectat cu....partea dorsala.........stiu foarte bine ce am invatat si ce am scris in lucrarile mele, am verificat si dupa examen, cu toate astea notele mele nu reflecta deloc ceea ce am scris.........au corectat doar sa fie corectate si atat...........e pacat......si-au batut joc de noi.........colegi...faceti contestatie, lucrurile nu pot ramane asa!!!!!!!!!!
AM LUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
BAFTA TUTUROR=D>
dana2space a scris:

AM LUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
BAFTA TUTUROR=D>

Felicitari!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)