avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
multumim, mstres!
;)Sper sa nu va am colegi de suferinta la anul pe niciunul. :PSi sa nu fie nevoie sa treceti nici prin stresul contestatiilor.X-(
DIN MOTIVE LESNE DE INTELES NU POT VORBI ANUMITE LUCRURI.
La ora 13 este sedinta pe tema examenului acesta. Ma duc la barou..... oricum eu ca aproape toti cei in situatia mea suntem toata ziua la barou......facem paza.....sau nici noi nu stim de ce stam acolo.....dar altceva nu mai suntem in stare sa facem sau sa gandim......
Iau laptopul cu mine , am conexiune orange internet si tinem aproape.....
BAFTA VOUA. SA DEA DOMNUL CA MACAR LA VOI SA FIE ALTFEL. DATI DE STIRE CAND AVETI REZULTATE.Suntem revoltati de tot ce se intampla in mai multe barouri din tara. Peste tot se asteapta rezultatele de la contestatii si peste tot sunt formate grupuri care ...........
Stam in jurul laptopului in semn de solidaritate si asteptam semne bune de la voi.
=D>=D>:((:((Diana, bafta tuturor.;)Nu uitati ca este cineva in consiliu care va sustine;)Sa dea Domnul sa iasa bine pentru toti.
.
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2008
maria-monica, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)