avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Dragi colegi toti sunteti foarte buni si foarte bine pregatiti iar faptul ca unii au avut norocul sa reuseasca la acest examen sa le uram multe felicitari iar celorlalti multa bafta in continuare. Nu cred ca e necesar sa fim rautaciosi deoarece nimeni nu a "furat" locul altuia.
In concluzie asa a fost sa fie.Si nu are rost sa va varsati amarul pe altii.
Bafta multa si o zi super buna!!!
@damora_hermosa: Asa cum s-a spus deja, mesajul tau incalca regulamentul de postare. In caz ca nu ai facut-o pana acum, te rog sa il citesti si sa ti-l insusesti daca doresti sa participi la discutiile pe forum. In caz contrar, la prima abatere viitoare vom fi nevoiti sa te sanctionam.

Multumesc pentru intelegere!
Buna ziua

Am sunat ieri la Barou pentru a afla care sunt documentele pe care trebuie sa le depunem si mi s-a raspuns:
"intai trebuie sa primiti decizia de primire in profesie. Urmariti site-ul pentru ca o sa se afiseze data la care puteti ridica de la barou decizia. Cand veniti sa luati decizia vi se va comunica ce documente trebuie sa depuneti."
elena2107916 a scris:

Buna ziua

Am sunat ieri la Barou pentru a afla care sunt documentele pe care trebuie sa le depunem si mi s-a raspuns:
"intai trebuie sa primiti decizia de primire in profesie. Urmariti site-ul pentru ca o sa se afiseze data la care puteti ridica de la barou decizia. Cand veniti sa luati decizia vi se va comunica ce documente trebuie sa depuneti."

cum adica?!
eu am vorbit cu domnul acela care e la Barou la parter, si a zis ca trebuie achitata taxa si dupa aia vine decizia!
a mai intrebat cineva la barou despre chestia asta?
multumesc
dorians, am tras o spaima din cauza ta... din cate ai scris tu, rezulta ca juramantul se depune doar pe 8 ianuarie :) hai sa continuam pe "avocat stagiar 2008", vrei? e un topic deschis de fericitii castigatori :)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)