BRAILEANU a scris:
Buna seara, da am primit un numar de inregistrare va trimit si MEMORIUL:
Domnului Presedinte,
Uniunea Nationala a Barourilior din Romania -Bucuresti
Subsemnatul………………………………..,formulez prezentul :
Memoriu
Prin care va aduc la cunostiinta ca in luna decembrie 2008,m-am prezentat la examenul de admitere in profesia de avocat. Notele pe care le-am obtinut au fost urmatoarele:
1.Organizarea si exercitarea profesiei de avocat-Admis
2.Drept civil-
3.Drept procesual civil-
4. Drept penal -
5.Drept procesual penal -
Pentru faptul ca n-am fost admis am formulat Contestatie la toate obiectele enumerate mai sus , deoarece consider ca trebuia sa am note mult mai mari. Rezultatul obtinut la Contestatie a fost urmatorul;
……………………………………………………………………………………………………………….
Rog ca atunci cand se vor reanaliza lucrarile mele :
-Drept civil
-Drept procesual civil
-Drept penal
-Drept procesual penal
respectivele Comisii sa faca trimitere si la modul in care la Contestatii urmatorii candidati au obtinut note mult mai mari. Va exemplific mai jos aceste cazuri:
…………………………………………………………………………………………………………………..
Subsemnatul, cu permisiunea dumneavoastra apreciez ca lucrarile mele n-au fost verificate in mod corect si pentru aceasta m-am adresat dumneavoastra.
Cererea mea este motivata de faptul ca exista o diferenta exagerata de mare intre notele acordate de cele doua Comisii.etc.
Data, Semnatura
DOMNULUI PRESEDINTE ………………………………………………………………….
Ideea cu presa este foarte buna!Acum sa vedem curajosii care fac ceva!!!
Eu iti spun doar atat memoriul tau nu va fi luat in seama pentru motivul ca nu este sustinut de niciun motiv... singurul motiv care transpare din ce scrii tu aici este ca altii au note mai mari si tu nu... problema ta e ca nu stii sa redactezi o cerere... dar vrei sa devii avocat... asa ai fi sustinut si cauza unui client... daca da atunci e cam problematic... unde sunt argumentele...cum ai rezolvat subiectele pe puncte argumentat... nu dand vina... pentru ca asa nu obtii atentia nimanui... am scris mai devreme ca am ajutat pe cineva la intocmirea unei contestatii... in niciun caz asa... si persoana respectiva a luat examenul... trebuia sa scrii punctat ce ai scris in lucrare si astfel aveai o motivare a solcitarii tale de recorectare... in schimb tu scrii vreau lucrarea cutare si lucrarea cutare corectata comparativ... dar cine crezi ca te asculta daca tu nu faci dovada cat de cat a lucrarii tale... cea mai proasta lucrare pe care am citit-o ever... Nu te supara si sper sa te ajute la intocmitul lucrarilor pe viitor... argumenteaza cerearea motivat nu de ce au facut altii ci de ceea ce ai facut tu...Eu nu ti-as acorda nici macar prezumtia ca ai scris ceva, ci la ceea ce ai scris m-as gandi numai ca esti un carcotas asa cum se intampla la toate examenele...