avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
eu sunt de acord, dar hai sa ne auzim maine pentru a stabili exact!
DRAGI COLEGI...SAU PARTICIPANTI LA ACEST( FORUM / )TOPIC....SAU FORUMISTI...SAU NU A-TI OBSERVAT /SAU NU VRETI SA ?...''.INTELEGETI'' ?...NIMENI NU MAI ARE CHEF DE NOI ( NICI NOI INSINE CHIAR...)....IN ACESTE MOMENTE DE FRENEZIE ...( PT NOII AVOCATI) ...(- II INTELEG - PROBABIL SI NOI AM FI FACUT LA FEL).....IN ACESTE MOMEMENTE UNICE DE SARBATORI....PT CINE CHIAR AU VENIT ....SARBATORILE (DACA NU SA LE MULTUMIM ORGANIZATORILOR, SI CORECTORILOR ACESTUI EXAMEN - MARE PACALEALA PT.....)...IN CURAND ( SAU CHIAR ACUM ) VOM FI DI CE IN CE MAI PUTINI...
PROBABIL CHIAR ACUM SEMNAM ACTUL DE DESFIINTARE AL ACESTUI TOPIC...
UNDE PANA AZI ERAM APROAPE 150 DE PARTICIPANTI ON LINE TOT TIMPUL ZILEI, ACUM ABIA DACA MAI SUNTEM 40 IN CELE MAI BUNE MOMENTE ALE ACESTUI TOPIC....
SUNTEM PE SFARSITE....
COMPETITIA S-A INCHEIAT....CORTINA A CAZUT......( SI STITI DE CE ?....)
PS 1. NU AVEM CURAJUL DE A NE SUSTINE PROPRIILE.....DREPTURI......LIBERTATI.....
SOLIDARITATEA ? ...(NOTIUNE....ABSTRACTA...CONFUZA...)
CUM NE-AM IMAGINAT CA AM PUTEA FI....AVOCATI....?
ASA?....( NU NE PUTEM SUSTINE PROPRIILE ....DREPTURI, LIBERTATI....MA GANDEAM LA COFRATERNITATEA...IN MOD ABSTRACT....PREVAZUTA DE STATUT -.....SI ALTELE) ?
PS 2 . STIU CA NU ESTE PERMIS SA SCRIEM CU CARACTERE MARI....CER SCUZE....DAR....VA ROG NU AS DORI SA EXPLIC PT CE SCRIU IN ACEST MOD.
Ultima modificare: Duminică, 21 Decembrie 2008
ContSters52707, utilizator
DIANA AVA a scris:
..........IN CURAND ( SAU CHIAR ACUM ) VOM FI DI CE IN CE MAI PUTINI...
PROBABIL CHIAR ACUM SEMNAM ACTUL DE DESFIINTARE AL ACESTUI TOPIC...
UNDE PANA AZI ERAM APROAPE 150 DE PARTICIPANTI ON LINE TOT TIMPUL ZILEI, ACUM ABIA DACA MAI SUNTEM 40 IN CELE MAI BUNE MOMENTE ALE ACESTUI TOPIC....
SUNTEM PE SFARSITE....

cu riscul de a-mi sarii unii forumisti pe cap...in special dintre cei care au picat acest examen, eu vad postarea Dianei ca pe un strigat de disperare. Diana, sustinerea drepturilor si libertatilor si tot ce-ai mai scris mai sus, nu se face scriind pe un forum. Fa un memoriu cu toate nemultumirile tale si trimite-l, unde trebuie trimis.

forumul nu este pe sfarsite. lumea se odihneste, se bucura de reusita sau s-au resemnat.
COMPETITIA S-A INCHEIAT....CORTINA A CAZUT......( SI STITI DE CE ?....)

intradevar, competitia pe anul asta s-a terminat. la anu va fi iar un examen, iar cei care nu vor renunta, vor iesi invingatori.

SARBATORI FERICITE !
Pasivitatea te face complice la infractiunea de ‘Progres si prosperitate a societatii romanesti’.
Aceasta infractiune se pedepseste cu izolarea fata de societate si de valorile acesteia.
Masura preventiva aplicata este ‘Educarea in spiritul implicarii active si dezvoltarea initiativei’- desfasurat intr-un grup social, bine definit.

Ultima modificare: Duminică, 21 Decembrie 2008
ContSters52707, utilizator
Raspunsul la problemele expuse este urmatorul :

THE MATRIX IS A SYSTEM

Matricea este un Sistem NEO iar acel Sistem este dusmanul nostru. Cand esti inauntru, te uiti in jur si ce vezi : oameni de afaceri, profesori, avocati, tamplari, adica acele minti ale oamenilor pe care incercam sa le salvam.
Dar pana sa o facem, acesti oameni sunt inca o parte din Sistem iar acest lucru ii transforma in dusmanul nostru. Trebuie sa intelegi ca multi dintre acesti oameni nu sunt gata pentru a cunoste adevarul/realitatea.
Iar multi dintre ei sunt asa de inerti, asa de dependenti de sistem- fara a avea o alta speranta-, incat ei vor lupta pentru a-l apara.

Revedeti filmul daca nu l-ati inteles
No More Comments…
Filmuletul este postat pe google video si pe youtube
[ link extern ] ...

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)