avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Uite o sursa mai directa:

[ link extern ]
@alin popescu
Ce ai trimis tu este lista actualizata, cu notele dupa contestatii. Oamenii erau interesati de notele de dinainte de contestatii, care evident, au disparut de pe site-ul baroului ;)

Urmareste subiectul, te rog.
Am "scanat" ambele liste, atat cele de initiale, cat si cele de dupa contestatii si, in afara de cazul celui de la "pozitia" 19, mai sunt o gramada....acum nu stiu daca e bine (pentru aceia) sa zic pe forum "pozitiile" lor...ca sa vada toata lumea cum au stat, in anumite cazuri, lucrurile pentru anumiti candidati. Nu am nimic cu ei, nu ma mai intereseaza ce au facut si cum au facut ca sa ia de la nota 3 initial, nota 9 dupa contestatii (ca sa dau un exemplu) si sa devina "avocati cu acte-n regula".......Eu vreau doar recorectarea lucrarilor mele, sau macar sa le vad cu ochii mei ca sa pot sa inteleg si eu unde am gresit si sa pot sa dorm noaptea.
Deci ma alatur voua si fac si eu un memoriu....pe care o sa-l depun atat la UNBR, cat si la Barou ( dupa 5 ianuarie, cand se intorc din vacanta).
ei, si ce te miri de cele 6 puncte diferenta????Daca nu e barem pe website, cum sa se orienteze si domnii "corectori"??? dar la pozitia 665, ca de la 1,5 i s-a dat apoi 6,5 ce spui??? Nu te supara...:)) Esti in Romania!!!Si mai sunt destui, dar e obositori sa pierzi zilele premergatoare Craciunului cu astfel de "nereguli"( sa nu le spunem altfel)...
Acum, serios vorbind, depuneti si la UNBR si la Barou.Se pot depune si pe mail si pe fax.Acum; nu pe 5 ianuarie...Sa nu spuna ca e prea tarziu;desi nu e vina noastra ca au concediul atat de luuuung........e posibil sa .spuna ca trebuiau facute imediat.:)) Daca nu se rezolva sa vedem lucrarile, sa obtinem notele pe care le meritam,cred ca este oporun sa fie sesizate alte foruri care se ocupa de (anti)coruptie...Sper sa nu ajungem asa departe.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2008
danapopa88, utilizator
@Jules664: scuze ;)

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)