avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! :yeah:
Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii dintre utilizatori au sugerat ca discutiile sa se poarte intr-un alt subiect: Avocat stagiar, dupa ce vom fi promovat examenul. Acest mare eveniment s-a produs.
Pentru a discuta probleme diverse legate de inscrierea ca avocat stagiar si alte subiecte conexe, pentru a nu initia prea multe subiecte pe care sa le cautam, sunteti de acord sa discutam despre Avocatul stagiar "productie 2008" in subiectul nou lansat?

Succes tuturor!
danapopa88 a scris:

nu.....din pacate...eu sunt dana,nu oana....nickname..:)
trebuie sa facem tot ce putem pentru a ni se acorda notele pe care le meritam.
la UNBR se pot depune contestatii si luni. Se pot expedia si pe fax si se cere ulterior nr de inregistrare.Asta am aflat de la cei care au depus deja.Cu cat mai repede, cu atat mai bine!Succes!Poate de data asta vom reusi!Iar bucuria va fi cu mult mai mare, pentru ca s-a lasat asteptata!

Buna

Da, luni puteti merge la registratura UNBR si depune memorii. Luni inca se mai lucreaza, dar doar in ceea ce priveste registratura.
Sau puteti trimite memoriu prin fax si suna ulterior pentru a vi se da numar de inregistrare.

Multa, multa bafta!!!!!!
Felicitari tuturor care au luat examenul. Si bine ati venit in iad! Celor care nu au avut noroc anul acesta, capul sus, portile au ramas deschise si sper sa va intalnesc si pe voi la anul pe treptele tribunalului la o tigara si o poveste amuzanta de la ultimul dosar. Va doresc sa nu abandonati speranta si mult succes!
Vreau si eu un model de memoriu daca se poate ,va rog frumos.Intrebare: se poate depune memoriu si la Decanul baroului.

buna seara,
si eu vrea sa depun memoriu la UNBR, cum se procedeaza?
cum se explica faptul ca cineva care are la prima corectare notele 5,4 si 3 dupa aceea sa obtina notele 6, 6 si 9 ??????(nr. 19)
cine a corectat lucrarea cand s-a obtinut nota 3 si cine a corectat cand s-a acordat nota 9, probabil un portar si un avocat?????????

eu sunt scarbita de modul in care s-a desfasurat acest examen.
O seara buna.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)