avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
aishteruyo a scris:
pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...

Nici pe departe... iar viata de instanta cred ca iti va arata asta din plin, in caz ca nu ai observat deja.

mumik a scris:
Cei care au copiat, platit etc ar trebui lasati in pace. Efortul lor a fost mai mare chiar decat al altora. Si riscul la fel...

Asemenea mesaje de incurajare a unei ilegalitati nu sunt acceptate pe acest forum, asa cum prevede foarte clar regulamentul de postare. Este prima si ultima data cand te avertizez "neoficial".

Am sters toate mesajele polemicii dintre delliasi, karinapet, maria-monica si rak83. Daca aveti ceva de impartit faceti-o va rog in alta parte, acest forum are un regulament pe care trebuie sa il respectati. Nu e nimic optional in aceasta fraza, ceea ce inseamna fara atacuri la persoana, fara promovarea unor activitati ilicite, fara abuz de emoticoane, intre multe altele. Sper ca am fost destul de clara.

Va rog mult sa va calmati, nu rezolvati nimic asa, aici. Multumesc si sarbatori fericite tuturor!
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
ContSters20980, utilizator
Puteti sa ma 'injurati' cat vreti...realitatea e una singura...pentru toata lumea!

Favorizati vor exista cat lumea si pamantul...Sa va povestesc: vara asta am fost in S.U.A. cu o bursa de o luna la un curs pe drept american. Am intalnit acolo o romanca avocata, care lucra intr-un colos de firma de avocatura...Printre altele, stiti ce imi spune? Ca scoala facuta iti determina salariul pe care il vei avea pe viitor( stundent la Harvard = salariu f f f mare) ... Ca student la Harvard nu poti fii decat daca mama / tata indeplinesc 2 conditii : 1. au fost studenti si ei la Harvard, si 2. au bani sa plateasca taxa. Mai sunt insa si o serie de exceptii ( undeva la 3 pe an ), in sensul ca sunt selectati si geniile care nu au bani de taxa si carora li se acorda bursa ( repet: 3 pe an, din toata lumea). In concluzie, ai 80.000 pe an bani de taxa + mama / tata intervine pentru tine ( cu argumente ceva de genul : vrem sa pastram traditia in familie) --> esti student la Harvard. Nu putem sa ii numim favorizati?!?

Ca sa reducem povestea la un plan mai apropiat, ca sa poti promova un examen PE BUNE trebuie sa mustesthi a cunostinte...Asta e parerea mea.

VREAU SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CA A FACUT DE 10 CURAT SI A PICAT LA MATERIA AIA...si pe urma vorbim despre nedreptati...

P.S: poti sa faci 2,5 subiecte perfect...dar daca emiti o aberatie, cel care corecteaza depuncteaza...

P.P.S: nu ma dau rotunda, ci voi sunteti prea ofticati...luati si ganditi constructiv si informati-va de sesiunea din Mai.

P.P.P.S: Inainte sa dau examenul, mi-am pus problema ca e posibil sa nu il promovez ( pe principiul:: sa punem raul inainte). Si mi-am spus ca niciodata nu am sa mor de foame, intrucat stiu sa fac multe si deci ma voi descurca. Btw, celor carora le e frica la un examen = cei care au invatat. Prietenul meu care a picat la Iasi ma suna in fiecare seara si imi spune 'Am facut TOOOOOOOOOOOOOOOT!' si acum stie ca nu era deloc stapan pe materie. Luati si vedeti si atitudinea celor care au picat la INM ( ei chiar au invatat ) si o sa invatati multe ...
delliasi a scris:
In concluzie, ai 80.000 pe an bani de taxa + mama / tata intervine pentru tine ( cu argumente ceva de genul : vrem sa pastram traditia in familie) --> esti student la Harvard. Nu putem sa ii numim favorizati?!?

Yep, de-asta vreo 3 fosti colegi de-ai mei au primit bursa ca sa se duca acolo... Daca e sa ne batem in cine generalizeaza mai aberant cred ca ies in castig, ca eu stiu de 3 cazuri, pe cand tu doar de unu... Hai sa nu intram in categorisiri care nu isi au rostul...

VREAU SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CA A FACUT DE 10 CURAT SI A PICAT LA MATERIA AIA...si pe urma vorbim despre nedreptati...

Dupa criteriile cui? Nu ti se pare evident ca ceea ce spui e ilogic? Oricine sustine ca a scris tot dupa baremul afisat poate sa spuna ca a facut de 10, ceea ce nu inseamna ca a si luat 10. Uita-te mai in urma ca au fost mesaje de acest gen.

P.S: poti sa faci 2,5 subiecte perfect...dar daca emiti o aberatie, cel care corecteaza depuncteaza...

Da, dar presupunand ca sunt 3 subiecte de toate nu te poate depuncta cat sa pici.

Luati si vedeti si atitudinea celor care au picat la INM ( ei chiar au invatat ) si o sa invatati multe ...

De unde stii ATAT de sigur cine cat a invatat? Chiar trebuie sa repet ca o asemenea atitudine atotstiutoare nu este conforma regulamentului de postare?!?
Pentru administratorul acestui forum. Pai daca tot stergi mesajele noastre care oricum nu vorbesc despre ceva ce nu poate vedea oricine in fiecare zi peste tot, cine o sa intre pe forumul asta nu o sa mai inteleaga nimic. Da daca asta te face sa te simti bine...uite ca iti mai dau un mesaj de sters.

Cam drastic regulamentul asta al forumului. Asa ziceau si de examenul la barou si ce sa vezi? A fost o porcarie pana la urma...

Pacat ca nu suntem lasati sa ne spunem parerile... Dar cam asta se intampla nu? despre asta vorbesc si cei de mai sus. despre nedreptatea facuta de unii doar pentru ca pot....

Hai sa fim cu totii sanatosi si mai putin doritori de sefie ca nu toata lumea merita sa fie sef.

Aaa si poate nu te obosesti sa mai si raspunzi.

bafta tuturor si nu ii mai luati in serios si nu mai suferiti. Sunt multi ca Andreea care cred ca daca li s-a dat o responsabilitate pot face tot ce cred ei ca e bine sau rau...
Imi pare sincer rau ca tu consideri ca trebuie sa iti spui parerea cu orice pret, jignind ceilalti participanti. De data asta primesti bonus, adica avertisment: www.avocatnet.ro/content/for...

Daca nu esti de acord cu regulamentul de postare poti sa nu scrii pe acest forum. Insa daca il incalci vei fii sanctionata iar urmatorul pas este banarea temporara.

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)