aishteruyo a scris:
pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...
Nici pe departe... iar viata de instanta cred ca iti va arata asta din plin, in caz ca nu ai observat deja.
mumik a scris:
Cei care au copiat, platit etc ar trebui lasati in pace. Efortul lor a fost mai mare chiar decat al altora. Si riscul la fel...
Asemenea mesaje de incurajare a unei ilegalitati nu sunt acceptate pe acest forum, asa cum prevede foarte clar regulamentul de postare. Este prima si ultima data cand te avertizez "neoficial".
Am sters toate mesajele polemicii dintre delliasi, karinapet, maria-monica si rak83. Daca aveti ceva de impartit faceti-o va rog in alta parte,
acest forum are un regulament pe care trebuie sa il respectati. Nu e nimic optional in aceasta fraza, ceea ce inseamna fara atacuri la persoana, fara promovarea unor activitati ilicite, fara abuz de emoticoane, intre multe altele. Sper ca am fost destul de clara.
Va rog mult sa va calmati, nu rezolvati nimic asa, aici. Multumesc si sarbatori fericite tuturor!