avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
ariam! fie ca ai invatat sau nu, ca ai copiat sau nu, daca ai luat ai avut NOROC!
lucrurile pe care le spun sunt 100% sigure! daca ati invatat si meritati sa luati examenul nu va temeti!
vom obtine recorectarea lucrarilor! asta e sigur! un examen la care unul ia 2 si depa contestatii ia 7.75 este corect???????
hai sa fim seriosi!
nu mai discut decat pe mp!
va doresc numai bine!
ariam a scris:
Ceea ce semnalezi este intr-adevar strigator la cer si ma abtin la a comenta.
Din ceea ce ai scris reiese ca noi, cei care am trecut acest examen, suntem fie slab pregatiti, dar norocosi, fie slab pregatiti, dar pilosi, fie cate o exceptie pe ici pe colo.
Iti inteleg nemultumirea, insa jignind persoanele care au luat acest examen demonstrezi ca nu esti mai buna decat cei care au trisat la acest examen (din orice tabara ar fi aceste persoane) si asa nu rezolvi nimic.

Si amica mea a reusit... si sunt convinsa ca numai contestatia intocmita separat de fituica prezentata de barou drept cerere pentru contestatie, a ajutat-o... pentru ca am ajutat-o personal la intocmirea contestatiei, va pot spune ca a contat enorm enumerarea motivelor pentru recorectarea si chiar expunerea pe scurt a subiectelor, asa cum au fost tratate de ea la examen... si a dat roade, chiar i s-a recorectat lucrarea...
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
ContSters20980, utilizator
mumik a scris:

Bine ati venit in tara noastra draga Romania! Desi sincera sa fiu au luat atat de multi examenul asta ca nu ma asteptam sa mai fie si nemultumiti. Diferentele de 3 puncte la recorectare pe materie cred ca spun tot. Bataie de joc a fost examenul asta si mai ales rezultatele. Sau... avem atat de multi oameni pregatiti... dar pe care eu nu i-am vazut la examen...

Dear, exista nenumarate lucrari peste care nu s-a obosit nimeni sa-si coboare privirea. Crede-ma, la acele lucrari nu s-a modificat nimic, nici macar o sutime, desi..., Hmmm, sa o iau altfel: am citit baremul afisat pana acolo unde ma interesa "6", zambind ca m-am straduit prea mult chiar. Eroare !!! Media generala 6.93, iar dupa contestatie si mai si... 6.93. ?!
Sincer, nu-mi vine sa cred. Singura explicatie plauzibila ar fi sa se fi pierdut lucrarea, altfel.... total INADMISIBIL
Cum hotararea de validare a fost deja data, nu se va mai schimba nimic. Pastrati-va simtul realitatii...Inteleg ca nemultumirea e mare, dar eu una am luat exact notele care le asteptam - la prima afisare ( cu 0.25 mai putin la penal - probabil am omis ceva undeva ) si prin urmare nu am facut contestatie. Mentionez ca nu sunt din Bucuresti, nu cunosc pe nimeni in Bucuresti, nu am avut pile, cu atat mai putin nu am dat nici un leu...Deci nu se poate pune problema ca notele acordate sunt 'absolut incorecte'...Pentru simplul fapt ca unii au fost favorizati (indiferent cum) nu se poate trage concluzia ca tot examenul a fost unul incorect!
acum am sosit si eu.... mda...acelasi rezultat... e chiar sfidator. De exemplu la pozitia 19, ca e prima comparata... initial are note de 5 4 3 7 si dupa lista de azi"validata" are 6 6 9 7 asta e... ne vedem la anul... si cei care ati trecut cu bine de contestatii, ideal ar fi sa faceti un alt topic, nu sa va aratati muschii de invingatori, macar ptr. faptul ca la nervi si suparare se pot spune multe... si e pacat.... vin sarbatorile, e frustrant sa insistati aici cei care ati luat...postati in alt topic:P asta e al nostru celor care n-am avut:sansa, noroc,pile....etc SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE CA NE TREBUIE PENTRU LA ANUL IN 2009:tooth::love::training:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)