maria-monica a scris:
dragii mei!
joi la ora 16 s-au inchis in sala de consiliu sa " verifice" lucrarile. au tinut-o pana la 12 jumatate noaptea, in cafele si whisky! sunt lucrari peste care nu s-a uitat nimeni! nu au fost recorectate ci s-a stat cu lista de rezultate in fata si cu listele prefaratilor in buzunar!
rezultatele erau gata de la 12 jumatate noaptea. voi chiar sunteti naivi sa credeti ca s-au uitat pe ele?
mai departe!
am facut unmemoriu catre decanul baroului, mi-a raspuns elegant ca nu intra in atributiile dansului si ca responsabil este presedintele comisiei de examinare, adica prodecanul Alexandru Herbay. Am facut un memoriu catre acest domn, si am cerut doar sa imi fie recorectate lucrarile PE BUNE, si sa fac comparatie cu alte lucrari. m-a privit de sus dar m-a asigurat ca va avea grija sa fie recorectate!
am aflat din sursele mele ca lucrarile nu au fost recorectate si ca rezultatul la contestatia mea era o batjocura ! Am inteles ca lucrarile mele au fost notate de la inceput intr-un mod absolut incorect si ca nu vor restabili dreptatea fiindca arfi insemnat dsa recunoasca ca au grsit!
ieri si miercuri tot felul de pile rezolvau situatiile protejatilor pe holurile baroului. asa se explica bataia de joc! A luat cine a abavut noroc si pile cu cate o exceptie pe ici pe colo!
mai mult, lucrarile notate cu 4 si 5 au fost execrabile adica ar insemna ca nu ai scris nimic, ai aberat pe langa subiecte intr-un mod jalnic!
Stiu sigut ce am scris si nu pot accepta aceasta bataie de joc!
motivulpt care v-au lasat sa copiati dragi descurcareti este faptul ca exista o lupta intre consiliu si decan, si se doreste cu orice scop discreditarea decanului prin acest examen. noi suntem doar pionii!
totul a fost planificat!
am adresat o cerere consiliului baroului bucuresti cerand recorectarea lucrarilor, compararea cu alte lucrari alese in mod aleatoriu! a fost motivul pt care s-au nervat si m-au dat adara pe usa ! nu au vrut sa imi primeasca cererea si au incercat tot felul de manevre de obstructionare si amenintare!
mi-am chemat avocatul pt a ma ajuta sa imi obtin dreptatea. a fosat amenintat cu comisia de disciplina.s-a retras fara chef de sicane si razbunari!
acesta a fost examenul de admitere in profesia de avocat 2008. NU a existat nici o secunda dreptate!
eu merg mai departe!
Ceea ce semnalezi este intr-adevar strigator la cer si ma abtin la a comenta.
Din ceea ce ai scris reiese ca noi, cei care am trecut acest examen, suntem fie slab pregatiti, dar norocosi, fie slab pregatiti, dar pilosi, fie cate o exceptie pe ici pe colo.
Iti inteleg nemultumirea, insa jignind persoanele care au luat acest examen demonstrezi ca nu esti mai buna decat cei care au trisat la acest examen (din orice tabara ar fi aceste persoane) si asa nu rezolvi nimic.