avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Andreea Lisievici a scris:

aishteruyo a scris:
pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...

Nici pe departe... iar viata de instanta cred ca iti va arata asta din plin, in caz ca nu ai observat deja.

nu neg faptul ca voi ajunge candva sa zic ca sunt nedreptatit insa, sunt constient ca nu voi uita de existenta unei ratiuni in toate pe care, daca ajung sa blamez nu stiu ce situatie, nu o voi intelege. nu o voi intelege atunci! nu sustin ilegalitatile deloc!! chestiunea este ca multe legi (reguli in genere) sunt incorecte. atat vreme cat consider ceva drept corect voi respecta aceasta chiar si in lipsa unei legi. si viceversa! :hm: sunt multe de discutat....important este sa nu te stresezi.

vizavi de ilegalitati, legile au cam aparut din cauza ca oamenii nu mai erau capabili sa isi rezolve problemele. insa , aceasta este o alta discutie...
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
ContSters68084, utilizator
Vreau sa fac un memoriu catre UNBR.Solicit doar sa mi se corecteze CORECT o lucrare...Mai este cineva in aceasta situatie? Ati trimis pe fax sau personal?Spunea cineva ceva despre o actiune in instanta....
Multumesc anticipat!
Si eu sunt in aceiasi situatie si as dori sa stiu care sunt etapele de a depune un memoriu la U.N.B.R.si daca exista un termen anume .
danapopa88 a scris:

Vreau sa fac un memoriu catre UNBR.Solicit doar sa mi se corecteze CORECT o lucrare...Mai este cineva in aceasta situatie? Ati trimis pe fax sau personal?Spunea cineva ceva despre o actiune in instanta....
Multumesc anticipat!


Oana....... parca am vazut ca ai luat care e problema?
nu.....din pacate...eu sunt dana,nu oana....nickname..:)
trebuie sa facem tot ce putem pentru a ni se acorda notele pe care le meritam.
la UNBR se pot depune contestatii si luni. Se pot expedia si pe fax si se cere ulterior nr de inregistrare.Asta am aflat de la cei care au depus deja.Cu cat mai repede, cu atat mai bine!Succes!Poate de data asta vom reusi!Iar bucuria va fi cu mult mai mare, pentru ca s-a lasat asteptata!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)