aishteruyo a scris:
pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...
Nici pe departe... iar viata de instanta cred ca iti va arata asta din plin, in caz ca nu ai observat deja.
nu neg faptul ca voi ajunge candva sa zic ca sunt nedreptatit insa, sunt constient ca nu voi uita de existenta unei ratiuni in toate pe care, daca ajung sa blamez nu stiu ce situatie, nu o voi intelege. nu o voi intelege atunci! nu sustin ilegalitatile deloc!! chestiunea este ca multe legi (reguli in genere) sunt incorecte. atat vreme cat consider ceva drept corect voi respecta aceasta chiar si in lipsa unei legi. si viceversa! :hm: sunt multe de discutat....important este sa nu te stresezi.
vizavi de ilegalitati, legile au cam aparut din cauza ca oamenii nu mai erau capabili sa isi rezolve problemele. insa , aceasta este o alta discutie...
Vreau sa fac un memoriu catre UNBR.Solicit doar sa mi se corecteze CORECT o lucrare...Mai este cineva in aceasta situatie? Ati trimis pe fax sau personal?Spunea cineva ceva despre o actiune in instanta....
Multumesc anticipat!