avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
DeaC a scris:

Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! :yeah:
Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii dintre utilizatori au sugerat ca discutiile sa se poarte intr-un alt subiect: Avocat stagiar, dupa ce vom fi promovat examenul. Acest mare eveniment s-a produs.
Pentru a discuta probleme diverse legate de inscrierea ca avocat stagiar si alte subiecte conexe, pentru a nu initia prea multe subiecte pe care sa le cautam, sunteti de acord sa discutam despre Avocatul stagiar "productie 2008" in subiectul nou lansat?

Succes tuturor!

Sincer cred ca ar fi cel mai bine, pt ca deja pe acest topic nu putem decat sa-i necajim si mai tare pe cei care nu au avut sansa sa intre. Oricum FELICITARI celor intrati si SINCERE REGRETE pt ceilalti.
M-am tot uitat pe forumul asta si, la fel ca in orice alt domeniu, sunt mai multe balarii decat lucruri utile. Evident ca exista persoane nedreptatite pe care le rog sa nu se simta vizate de cele scrise de mine! In rest, BAH, CHIAR NU AVETI LIMITA! ATI COPIAT CA ORBII, SI ATI PICAT! Cat de stupid e asta? Chiar nu va e un pic jena? "Cheltuielile de judecata" la procedura civila? Ce sa dea mai simplu de atata, frate? Maai Che Guevara al admiterii in barou, macar daca ati fi copiat ce trebuie......... Oricum, nu stiu de ce se bucura astia care au intrat asa, pentru ca vor fi calcati in picioare in instanta........Pentru ceilalti.....mii de regrete..... banuiesc cat de suparator este sentimentul asta, neputinta de a verifica daca ai dreptate sau nu...
HAIDETI sa ne apucam de puricat REGULAMENTUL-CADRU, STATUTUL, LEGEA 51/1995 cat si alte eventuale acte normative ca sa putem depista ce au incalcat admirabilii organizatori si corectori ai acestui examen fabulos de primire....... (unde? ....legea e respectata tocmai de ei din ce in ce mai putin de la an la an .....).
Ce spuneti?....
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2008
ContSters52707, utilizator
CAUT HOTARAREA 10/ 29 IUNIE 2007 A CONGRESULUI AVOCATILOR prevazuta in art 2 al Deciziei nr 268 din 22 sept 2007 care adopta Regulamentul cadru .
Ma poate ajuta cineva?
Oameni buni,haideti sa facem ceva ca pana acum doar vorbe . Sa ne spunem punctul de vedere. #-oToti ati depus memorii, dar un model nu am primit si eu,cu toate ca v-am rugat sa-mi trimiteti si mie. In fine, eu zic ca luni la ora 10 sa ne gasim la UNBR in fata. Cine vrea sa depuna memoriu, ar trebui sa-l depuna acum, nu dupa sarbatori, altfel cu cat trece timpul e mai dificil de rezolvat aceasta situatie. Ce credeti, ne gasim luni, 22 decembrie la UNBR?

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)