avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
da, poti depune un memoriu la decanul Baroului Bucuresti, la presedintele comisiei de examinare, la consiliul Baroului Bucuresti, la UNBR.
Baroul Bucuresti a intrat in vacanta pana pe 5 ianuarie. incercati totusi luni, poate este cineva ! l
dar luni poti merge cu un memoriu la registratura UNBR. Sunt deja foarte multe cerei de acest fel si urmeaza foarte multe altele. Nu exista un model anume, semnaleaza situatia de fapt, aspectele care demonstreaza ca ai fost neindreptatit, tot ceea ce consideri ca este util solutionarii situatiei tale, in conformitate cu adevarata valoare a lucrarilor tale. cere sa iti vezi lucrarile! exista posibilitatea de a-ti compara lucrarile cu altele notate cu note de trecere, lucrari alese aleatoriu !
analizeaza Regulamentul cadru de organizare a examenului de primire in profesia de avocat, vei vedea ca exista incalcari ale acestui regulament! si nu asculta pe aceia care iti spun" nu te lupta cu sistemul, este inutil"!
Este dreptul tau , foloseste-l!
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
maria-monica, utilizator
maria-monica
Multumesc!
asta voi face, am obtinut totul muncind si au fost momente in care am fost nevoita sa ma lupt cu nedreptatea pentru tot ceea ce am obtinut si am reusit sa inving, fara pile si fara spaga, doar muncind foarte, foarte mult.
nu stiu ce vom reusi dar sunt dispusa sa incerc, o sa cer sa-mi prezinte si mie lucrarea mentionata in mesajull anterior(3-9) si sa-mi expice cineva cum s-a putut exista- o diferenta asa de mare la notare.
eu am obtinut 7,7,7.5 si 4 - dupa "recorectare" , la proc. pen am aceeasi nota "4", imposibil stiu ce am scris!!!!!!!!!! si de obicei sunt foarte exigenta si realista cand fac o evaluare.
aura-mustiat
am salvat atat listele anterioare cat si cele cu rezolvarea contestatiilor, se putea intampla sa " dispara" dovezile!
trebuie sa intreprindem o actiune colectiva cu mentionarea incredibilelor diferente dintre primele note si cele obtinute in urma contestatiilor! vreau sa inteleg cum un candidat care a fost notat cu 3 ajunge la nota 9! vreau sa inteleg si sa mi se demonstreze, in virtutea principiilor transparentei si egalitatii ce incumba Baroului Bucuresti, cum este posibila o astfel de situatie! Vreau sa inteleg de ce un candidat caruia ii lipseau cateva sutimi nu a fost admis! vreau sa imi vad lucrarile si sa le compar!
stiu ce simti! acelasi sentiment il am si eu, de furie si de revolta impotriva acestor nedreptati! Dar mai ales de convingerea si ambitia de a pune capat aceste situatii!
Vreau si eu listele cu rezultatele la examene din 15-12-2008 sau unde le pot gasi. Va rog trimiteti pe adresa de mail dumitruaurelianro@yahoo.com
Rezultatele din 15 decembrie, le pori gasi cautand pe google.Acestea sunt: [ link extern ] !

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)