avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
=D>=D>=D>=D>=D>MULTI ANI=D>=D>=D>=D>=D>
La multi ani 2009! Fie ca 2009 sa ne aduca tuturor, ganduri bune, pace-n suflet si lumina! Fie ca 2009 sa le aduca celor care au reusit sa promoveze examenul de primire in profesia de avocat, realizari, impliniri, succese! Celor care desi au invatat si nu au reusit promovarea a ceea ce s-a vrut a fi examen de primire in profesia de avocat, 2009 sa le aduca dreptate, lumina si transparenta!
Un bun avocat, epuizeaza toate caile de atac, apoi spune ca a pierdut un proces. Felicitari celor care au gandit asa, felicitari celor care au depus memorii, plangeri sau oricum le-or fi numit. Cu totii meritam sa se faca dreptate. Celor care s-au lasat batuti, le transmit compasiunea si regretele mele.
In legatura cu acest subiect s-au spus multe.... Polemici mai mult sau mai putin utile... La inceput de an, gandul meu se indreapta deopotriva catre cei fericiti si catre cei nefericiti. Nu trebuie sa gandim rau despre cei care intr-un fel sau altul au intrat in Barou. E meritul lor. [editat] Eu sincer ii felicit! Ii felicit si pe cei care nu au reusit pentru ca au avut curajul si nebunia de a incerca... Ii felicit pe cei care au depus contestatii, memorii, plangeri... Ce mai .... va felicit pe toti cei care a-ti fost prezenti la examenul acesta! Acest "proces" numit examen de primire in profesia de avocat sesiunea decembrie 2008, nu este inca pierdut! Un an nou fericit!
Ultima modificare: Duminică, 4 Ianuarie 2009
ContSters20980, utilizator
DianaPur,

La examenul din 2007 se vorbea de doi ani, intervalul in care sa fie gasit indrumatorul...
Cat despre taxa, in jurul sumei de 3000 lei (ceea ce am aflat de pe forum).
Succes!
Buna ziua la toata lumea.Am o intrebare.Dupa ce ai promovat examenul de admitere in Barou care este termenul limita in care trebuie sa-ti gasesti maestru?Adica care sunt urmatorii pasi?Cind trebuie sa depui juramantul la Barou?Am inteles din statut ca cei de la Barou pina la 15 ian trebuie sa intocmeasca Tabloul Avocatilor si implicit acolo trebuie sa figureze si adresa cabinetului sau societatii civile unde iti faci stagiatura.Multumesc anticipat pentru ajutor si urez la toata lumea un an nou plin de realizari pe toate planurile .
Pana la data de 15 ianuarie a fiecarui an, decanul supune aprobarii consiliului baroului Tabloul avocatilor. Tabloul avocatilor definitivi si stagiari, precum si Tabloul special in care se vor inscrie avocatii straini se comunica la UNBR, conform dispozitiilor Legii, cel tarziu pana la data de 31 ianuarie a fiecarui an.
Tabloul avocatilor cu drept de exercitare a profesiei, Tabloul special al avocatilor straini si Tabloul avocatilor incompatibili se reactualizeaza lunar, se aduc la cunostinta tuturor membrilor baroului si se comunica U.N.B.R.
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)