avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor

De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au venit, au constatat, au plecat si individul continua. Se lauda ca are pile, ca tatu-su e general, e posibil, dupa cum se intampla lucrurile. De la politisti, dumnealui nu a primit decit avertismente verbale, multe. De cite ori sun numai avertisment primeste. CUM ASA???
Am vorbit si am facut plingere catre politistul de proximitate care s-a spalat pe maini si care m-a trimis inspre judiciar sa fac plingere pentru tulburare de folosinta a locuintei. Acolo au cautat in baza de date si golanul nu are nici o amenda si mai mult, avertismentele nu apar pe nicaieri, nimeni nu pomeneste de ele. Eu ma mir de ce tupeu poate avea si politia sa nu faca absolut nimic, la ce duc aceste avertismente fara efect? La nimic. Individul continua si mai urit. A fost audiat la sectie si zice ca e nevinovat, avertismentele se pare ca nu conteaza, ele nu exista nicaieri. Politistii nici macar nu amintesc de ele.
Presedintele asociatiai de proprietari a facut cerere sa afle ce sanctiuni a primit si i-au dat cu flit politistii, ca dau doar la instanta.
Vecinii nu se baga, stau si suporta pentru ca stiu ca de obicei eu sun la politie, eu rezolv insa iata ca nu se poate cu politia romana atit de onesta.
A fost o perioada cind dupa ce apelam la politie se inchidea muzica in apartamentul vecin. Oare cum se intampla asta????X-( Primea el oare telefon de la politie? Da.....
Era facuta cu cap, sa vina echipajul, sa nu constate si sa ma amendeze pe mine.
Deci buba e la sectia de politie care acopera ce face acest individ, unde si cum ma pot adresa ca sa rezolv rapid situatia? Eu in ei, politia, nu mai am nici o urma de incredere. Se fac ca vor sa ma ajute insa nu fac decit sa paseze, sa se acopere de hirtii si, impreuna cu golanul, sa-mi rida in nas. Da muzica si mai tare dupa ce vine politia!
Cum e posibil sa refuze sa tina cont de nenumaratele avertismente verbale primite de la echipajele de politie si mai ales de ce i se dau DOAR avertismente?
Se leaga toate cu faptul ca are pile la politie. Cei de la 112 zic sa amendeze politistul de proximitate, proximistul zice ca cei de la 112. E clar, sunt mina in mina.
Ce sa fac? Mersi.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 06:21, 30 Noiembrie 2010
Formulati sesizari la IGPR-Directia Ordine Publica,unde aratati ca politia nu raspunde sesizarilor,ca il anunta si ca persoana in cauza se lauda cu calitatea de ffiter superior a tatalui sau ,despre care afirma ca este chestor.
Formulati copie de pe sesizare si trimitei in acelasi timp si care DGIPI di DGA,ambele aflate in subordibea IGPR-ului
Da, multumesc. Nu numai ca il avertizeza insa a primit doar avertismente verbale si la plingerea mea penala pentru tulburare de folosinta a locuintei, aceeasi ofiteri de la sectia .... politie spun ca el e curat ca lacrima, na! Ce sa faca ei daca omul nostru e corect si nu are nici o amenda??? Eu sunt nebun, am ceva cu el. Si tot EU sa demonstrez ca nu e asa cum spune el!
Pai cite avertismente, tone, a primit nu se mai pune la socoteala??? Si de ce primeste doar avertismente???Alta chestie stranie: politistul de proximitate spune sa sun la 112 cind e muzica tare, aia vin, il avertizeaza, pleaca, nimic nu se petrece. El iar incepe. Eu ii intreb pe cei care vin la 112 de ce nu il amendeaza si ei imi raspund ca sa-l amendeze politistul de proximitate pentru ca el primeste toate PV-urile din zona lui, cu avertismente cu tot. Ala zice ca el nu poate amenda decit daca constata el. Intelegeti? Si golanul din zi in zi da muzica si mai tare, e si mai cu tupeu. Am vorbit cu seful de la ordine publica de la sectia.... politie si i-am spus ca e avertizat cind chem politia si inchide muzica. El a spus ca nu e adevarat ca ei ar putea informa individul. Dar.... daca la el e muzica tare e evident ca nu imi asculta mie convorbirile din casa ci mai degraba primeste telefon de anunt.
Intr-o noapte la 4 m-a trezit cu muzica tare, a fost inspirat sau sfatuit de tac-su sa nu deschida usa la politie si a deschis o tipa care era la el in casa, prietena. Aia a fost amendata, la insistentele mele, nici asa n-o amendau. Si acum, vezi doamne, el nu era acasa saracu si aia a facut si a dres, el tot curat ca lacrima este. Ca si cum cineva isi permite sa dea petrecere la tine acasa, in lipsa ta. Ii auzisem vocea in casa golanului, era acasa.
Deci cam asta e cu politia...
Ce sunt DGIPI si DGA?
Multumesc tuturor foarte mult.
Structurile mentionate de dvs ,nu au ca si limita de competenta a solutiona aspectele cu care va confruntati dvs la nivelul asociatiei de proprietari
ynocentta a scris:

Structurile mentionate de dvs ,nu au ca si limita de competenta a solutiona aspectele cu care va confruntati dvs la nivelul asociatiei de proprietari


Ca de obicei, gresiti stimata doamna "Ynocentta" !

Directia Generala de Informatii si Protectie Interna si Directia Generala Anticoruptie se afla in cadrul si in subordinea IGPR si pot fi sesizate cu privire la abuzurile si nelegalitatile unor agenti sau ofiteri din cadrul unitatilor Politiei Romane.
Deci, puteti sa va adresati acestor structuri,daca exista astfel de situatii cu privire la atitudinea politistilor care l-au iertat pe turbulentul dvs.vecin.
Aratati in sesizari ca acesta pretinde ca este fiul sau ruda cu un inalt oficial,in grad de..........al Ministerului Administratiei si Internelor
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Da, asa voi face, va informez ce am rezolvat.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi Dana Marin Dana Marin Am un dosar penal pentru tulburare de folosinta a locuintei si un politist a cercetat baza lor de date in cautarea avertismentelor si proceselor verbale de ... (vezi toată discuția)
Politia nu crede ca muzica e tare! Costin Savescu Costin Savescu Am un chirias linga mine care de 4 luni imi face viata un calvar. Cind ti-e lumea mai draga da drumul la muzica care se aude bine la mine in casa. Azi a venit ... (vezi toată discuția)
Ce nu face politia Costica33 Costica33 Am probleme cu un vecin, m-a lovit si am depus o plingere la sectia de politie. Am fost in audienta impreuna cu martorul meu la comandantul sectiei pentru ca ... (vezi toată discuția)