buna ziua..sa ma ajutati daca se poate intr-o problema..lucrez in politia comunitara si acum cateva luni am desfasurat o actiune comuna cu cei de la control pe tramvai..am fost 4 agenti si 2 echipe de controlori ..repartizati 2 agenti cu fiecare echipa..se pare ca in acea zi s-a intamplat ca o persoana sa faca plangere penala ca i s-au solicitat bani pentru a nu primi amenda..descrierea a fost facuta nu pe numele unui agent ci impotriva unui agent de 1.70..slab ,..ceea ce nu corespunde descrierii mele ci mai mult a altui coleg..m-a trimis pe mine la audieri..m-a confruntat cu acea persoana si normal ca nu m-a recunoscut pe mine..si procurorul a decis sa imi dea Nup..faza e urmatoarea..eu nu vreau sa il am la dosar..pt ca daca as avea un viitor frumos..mi-ar dauna sa stiu ca am fost cercetat pentru asa ceva..chiar daca nu sunt vinovat..cum sa fac sa schimbe decizia de nup sau sa dispara?astept sugestii sau sfaturi
Din cele relatate de dvs,rezulta cea,ceilalti colegi sunt inca anchetati cu privire la anumite aspecte sesizate de de denuntator,chiar daca asa cum este normal ,prezumtia de nevinovatie functioneaza..
Daca acesta a solicitat cercetarea unor anume aspecte ,fara a indica in mod cert vinovatii,culpele sau lipsa acestora, vor rezulta din cercetarile efectuate,din materialul probatoriu administrat.
ma deranjeaza ca a facut tipa reclamatie pt ca eu am picat la mijloc mai ales ca pe colegi nu i-a chemat la audieri..si cel pe care il banuiesc a si fost disponibilizat..deci cred totusi ca voi incerca sa o dau pentru denunt..nu am ce pierde oricum..ma sustine solutia de NUP
Proces
cercetasa
am fost acuzat de loviri si alte violente.
pot sa l dau in judecata pe cel care m a acuzat ?
pe ce motiv ,care sunt pasii si ce daune ii pot cere? (vezi toată discuția)