avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare act aditional

Se doreste anularea unui act aditional, incheiat intre angajator si salariat. Cum ar trebui sa sune enuntul: "Se abroga actul adtional nr......" sau "se anuleaza actul aditional nr......"
Sau daca aveti alta sugestie....
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Diana123# , utilizator 08:19, 12 Ianuarie 2018
va complicati prea tare in gasirea unei solutii.
Decize de anulare a actului aditional................
lucian__ a scris:

va complicati prea tare in gasirea unei solutii.
Decize de anulare a actului aditional................

Poate din puntul de vedere al unui contabil intocmirea actelor juridice este o complicatie .......... spetele juridice cele mai complicate se nasc din " solutiile simplificate"
Am inteles. Eu pun practica inainte si asa ar fi indicat sa se faca.
Anularea nu se poate face decat in instanta ... cel mai bine este asa cum vi s-a mai spus, se incheie un nou act aditional prin care se elimina ceea ce s-a prevazut in cel care nu se mai doreste sa produca efecte juridice.
persoana care a postat mesajul poate ne lamureste despre ce era vorba in actul aditional, pentru ca eu am dus la ITM anulare acte aditionale, si nu am apelat la instanta.

Alte discuții în legătură

Valabilitatea actelor aditionale la contractul de munca ContSters101252 ContSters101252 buna ziua,am si eu o intrebare.angajatorul meu imi plateste chiria,dar a intocmit un contract aditional prin care ma obliga sa stau in companie cel putin 5 ani ... (vezi toată discuția)
Conventia ssm sieu sieu Buna ziua, Am o firma de constructii. Efectuam frecvent prestari servicii pentru diversi antreprenori in baza unui contract cadru & conventie. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Anulare contract eveniment Bianca Sanda Bianca Sanda Buna ziua, Am încheiat un contract in data de 16.09.2021 pentru o cununie care avea sa se țină pe data de 23.10.2021 la salonul X din Bucuresti. Din ... (vezi toată discuția)