am o firma de transport,deci anunturi de mica publicitate,efectuez transport pt o firma ce plateste altei firme cu cec,eu ca transportator duc cecul,cecul nu avea acoperire,firma ce ma trimis nu e de gasit,etc...ce pot patii eu?tin sa anunt ca firma pagubita a depus plangere si eu sunt acum invitat de politie,semnatura mea apare pe factura la rubrica delegat.
Problema e delicata. Din discutii eu inteleg ca destinatarul adica cel care trebuia sa primeasca fila cec mai mult ca sigur ca a trimis marfa contractata de firma disparuta iar aceasta a emis fila cec ca instrument de plata. Deci firma pagubita a ramas si cu marfa trimisa si cu banii neincasati din lipsa de disponibilitati. E normal sa va cheme pe dvs la declaratii pentru ca vor sa mearga pe fir. Ultimul care a luat contact cu firma disparuta ati fost dvs
dimineata am fost si am dat cu subsemnatul,practic am povestit cum sa intamplat,mai ales partea cu descarcatul marfii pe trotuare si parcari fapt ce la mirat pe comisar. intelegand ca nu ii pot da nici o adresa a ramas sceptic urmand sa ma cheme sa identific din poze pe cei suspectati
Cesionare srl
gemilia
in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)