avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare de bun imobiliar dubla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare de bun imobiliar dubla

Am cumparat in 1996 10 hectare de pamant extravilan , care a fost trecut la primarie si pe care am platit impozit . Pamantul a fost vandut acum o saptamana catre o alta persoana pe baza extrasului de carte funciara pe care era intabulat fostul propietar . Eu nu m-am intabulat dupa cumparare .
Care sunt caile de atac pentru a putea sa-mi protejez propietatea ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: miramrbl , utilizator 11:47, 17 Noiembrie 2010
Nu stiu prin ce act s-a facut recenta vanzare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea o necesitate? a_gmona a_gmona Ma aflu in urmatoarea situatie: Tatal meu a fost propietarul unui case in mediul rural. In 1980 a vandut-o impreuna cu cei 250mp aferenti constructiei. Dupa ... (vezi toată discuția)
Propietate in litigiu burlacugeta burlacugeta Situatia este asa: in 2009 am cumparat o constructie in curs de finalizare de la o persoana fizica care la randul ei a cumparat-o de la o societate .In felul ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)