AVLIL a scris:
Eu nu merg pe manipulare, merg pe rezolvarea situatiei pentru toti cei 3 membri ai familiei... Fara niciun divort, desi unii vad ori manipulare, ori divort!
abcdeadi a scris:
Daca nu accepti varianta rezolvarii problemei prin incercarea de a locui singuri, nu este o alta varianta decat divortul.
Daca imi explici de ce pui semnul egal intre refuzul manipularii si refuzul rezolvarii situatiei, iti explic. Daca tu continui sa te invarti in juril cozii tale si eu in jurul cozii mele, nu mai are rost sa continuam discutia si sa pretindem ca ne jucam cu acelasi lucru. :D
Simona, am aratat mai multe posibilitati. Ideala mi se pare cea pe care o doresti tu, sa va mutati toti 3 si sa fiti ferciti. Asta nu inseamna ca exista numai varianta manipularii ca sa ajungeti acolo, mie asta ca mijloc nu mi se pare buna. Rezultatul, sa fiti doar voi 3 o familie, mi se pare normal. Dar prin alta modalitate.
Evident ca este insa viata ta si poti alege orice varianta doresti, nu e musai sa-mi placa mie ca sa se potriveasca sau sa placa si altuia, corect.
Iti doresc sa fii tare si sa nu iei o decizie, in niciun sens, pana nu esti convinsa ca e cea mai buna pentru tine si copilul tau. B-)