avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire legata de divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire legata de divort

suntem sot si sotie casatorit intr-o tara a Uniunii Europene.In Romania suntem eu dintr-un oras,el din alt oras.Dupa ce ne vom intoarce acasa definitiv,in caz de divort,unde trebuie inaintata cererea?si cum se va face partajul bunurilor,tinand cont de faptul ca eu am lucrat ilegal sapte ani si nu pot demonstra cu acte banii castigati lunar?voi avea dreptul legal la bunurile achizitionate in aceasta perioada daca sotul nu va recunoaste munca mea de aici?multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 13:12, 19 Martie 2008
t_simonik80 a scris:

Buna Adi! Sunt contrariata de ce ai scris! Cand am spus eu ca nu sunt interesata de problema mutarii cu sotul meu singuri si cu cel mic? Este cea mai mare dorinta a mea! Chiar nu stiu de unde ai scos asta. Divortul este ultima varianta!!!

Mesajul era pentru AVLIL, care desi m-a contrazis in ideea de a va muta singuri si sustinea divortul, in final spune ca de fapt ea nu este pentru divort.
Eu nu o inteleg.
t_simonik80 a scris:

Avlil a sugerat ca e mai bine sa divortam si sa ne intele

Deci nu sunt singurul care am inteles ca AVLIL este pentru divort.
Draga AVLIL, m-ai fortat sa pronunt cuvantul manipulare si acum tragi sus si tare ca de fapt tu nu ai fost cea care sustineai divortul aratand ca nimeni nu va putea sa-l desprinda pe sot de fusta mamei?
Daca nu ma contraziceai atata, nu as fi adus in discutie manipularea si ramanea la ideea pe care pretinzi ca o sustii acum.

Folosind cuvantul manipulare, te-am determinat sa-mi sustii ideea !:D
De fapt eu nu stiu cum se va numi strategia psihologului pentru a determina sotul sa ia decizia inteleapta de a se muta singuri.

E fain ca am cazut de acord in final.
Scuza-ma, Adi, am sa te dezleg de caloriferul unde te-am torturat. :))
Gata, poti spune ce vrei... ;)

Simonik, e mai bine pentru mine, vezi ca am precizat ca ce mi se pare mie bine nu e neaparat bun si pentru altul... Tu vei alege solutia potrivita pentru tine, indiferent cate variante iti prezentam noi si cat de bune ni se par noua...
ok, multumesc mult pentru sfaturi si, intr-adevar o sa iau solutia potrivita pentru mine, o sa fac tot posibilul sa ramanem impreuna dar daca nu o sa se poata.....
"Indiferent de crezi ca poti, sau de crezi ca nu poti, tu ai dreptate" (Henry Ford)

Daca aveti convingerea ca puteti face un lucru, aveti dreptate, puteti.
Daca sunteti convinsa ca nu puteti face acel lucru, aveti dreptate, nu puteti.
Convingerea are atata putere incat genereaza un rezultat, devine realitate.

Alte discuții în legătură

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui Elena lenuta antonia Elena lenuta antonia Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Posibil divort,...soacra?? tundyuta tundyuta Sunt casatorita de 18 ani,am un sot bun,dar usor influentabil.Mama lui de cate ori vine la noi ,are o influenta negativa asupra lui.Se baga in viata noastra ... (vezi toată discuția)