avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,am si eu o intrebare.Mama mea a mostenit o casa batraneasca cu teren aprox 700 de m ,in prelungirea gradinii mai sunt 500 de m care nu apare in CF.Ce pot sa fac ca sa trec acel teren in CF .Acel teren este folosit de familia mea de 35 de ani . Am citit in codul fiscal ca ,daca sunt diferente intre ce este trecut in cf si masuratorile reale ce este in plus se trece in CF ,daca dau in judecata primaria am sanse sa castig?
Doamna, daca aduceti detali, va ajut. daca nu, ma aflu in imposibilitatea de a va da un sfat. daca raspundeti in sub 20 de cuvinte, nu am cum sa-mi dau seama ce s-a intamplat exact.
daca veniti cu amanunte, cum s-a intamplat etc. plus raspundeti la toate intrebarile, poate imi dau seama de o solutie.
o zi buna!
Acum 35 de ani bunicilor mei li-sa prelungit gradina ,acel teren apartinea CAP-ului acum apartine primariei
nu exista nici un act totul s-a facut verbal ,nu am platit nici un impozit , mai multe nu stiu in aceasta cauza este o strada intreaga ,pot sa cumpar acel teren dar primaria cere o suma foarte mare,si vreau sa stiu daca este legal ce fac ei.Multumesc
Pai... e terenul lor...
Nu stiu cum CAP i-a lasat pe oameni sa se lungeasca asa... Faptul ca e o strada intreaga nu face diferenta.
Aflati mai multe despre situatie, cum si de ce s-a gandit CAP sa le dea gradini intr-o perioada in care se tot micsorau gradinile taranilor...
Apoi intrebati.
Imi pare rau, chiar nu am nimic pe baza caruia sa va pot spune ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dorim sa achizitionam o proprietate care are in realitate ... Andr3i855 Andr3i855 Buna Ziua, Dorim sa achizitionam o proprietate care are in realitate are gardul construit pe o suprafata de 620mp, dar in extrasul de cadastru scrie numai ... (vezi toată discuția)
Desfiintare gard fara autorizatie nicoconta nicoconta O persoana A imprejmuieste o bucata de teren de la CAP pe care se afla o groapa de gunoi, dupa care o curata si o transforma in teren bun de folosit. Dupa ... (vezi toată discuția)
Posesie teren intravilan mia26maria mia26maria Cum as putea intra in posesia unui teren de 6 ari care se gaseste in gradina casei mele, insa terenul apare pe numele unui vecin demult decedat (50 de ani), in ... (vezi toată discuția)