Cand am trecut in avocatura am fost foarte neplacut surprinsa sa aflu ca sumele cu care cotizam lunar nu sunt administrate, investite de o societate specializata in domeniu, CAA fiind gestionata tot de... colegii nostri avocati.
Nu ar fi poate cazul sa se modifice aceasta reglementare? Ce parere aveti?
Andreea, scuze, nu ma certam, dar sunt foarte revoltata si... a iesit cam brutal mesajul meu anterior, poate...
Eu spun asa: daca ei nu investesc banii astia, mie imi e egal daca iau x% din 5 sau din 1000 de bani, mai exact daca voi avea unul dintre cele doua drepturi. Caci, in ritmul actual, nu vor fi bani sa-mi dea pensie, indiferent cat mi s-ar cuveni.
Daca tot ne iau banii aia, de ce nu platesc oameni de specialitate din ei, de ce nu fac un contract etc... Asa, in conditiile actuale, ori cresc acea contruibutie ori nu, tot la fel de negru dracul. :D
Asta era ideea. :(
Nu am nimic personal cu tine... doar ca ma deranjeaza atitudinea CAA.
Lorena are dreptate, sunt de acord. Asa ar trebui, poate ar fi si alte variante, dar cine sa se uite la ele? X-(
Exista un avocat iesit la pensie. Are un zambet care nu se uita.
L-am intrebat: Care e secretul longevitatii dvs. sanatoase si fericite.
Mi-a raspuns : Am aparat numai adevarul daca am fost solicitat, am putut si am crezut ca voi invinge , daca nu mi-am vazut de ale mele.
L-am intrebat : Si frica nu va cuprins ?
Mi-a raspuns : Ba da , de cate ori eram in instanta imi era frica.Uneori nu eram sigur ca voi ajunge pana acasa. Nu am pierdut nici un proces in toata cariera mea pentru ca am aparat adevarul. L-am recunoscut si aparat. Impotriva adevarului nimeni nu poate sta.
:)) Ce e asta... interviu cu un vampir?
Din pacate sau nu, adevarul juridic e diferit de adevarul de zi cu zi. Si pe buna dreptate... Sa spui asa ceva mi se pare nerealist si naiv...
E ca si cum nu poate verifica nimeni daca am fost erou sau nu, asa ca pot spune orice... Cate dosare a avut omul respectiv? Eu am avut dosar pe care l-am pierdut intentionat, asa era planul de la bun inceput. Si nu pot spune ca am aparat minciuna, in niciun caz. Astfel, a devenit adevar juridic exact adevarul pe care il voia clientul meu. :D
Da, sunt avocati iesiti la pensie. Dar nu cunosc, asa incat sa-ti spun, Sabrina, daca sunt multumiti de pensia lor. Oricum, nu e azi aceeasi situatie care va fi peste 20-30 de ani... :((
Completare luni, 25: observ cu mare mirare ca domnul Nicolaie si-a sters mesajul, astfel incat al meu pare sa nu mai aiba legatura nici cu primaria, nici cu prefectura... :D