avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Casa de Asigurari a Avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Casa de Asigurari a Avocatilor

Cand am trecut in avocatura am fost foarte neplacut surprinsa sa aflu ca sumele cu care cotizam lunar nu sunt administrate, investite de o societate specializata in domeniu, CAA fiind gestionata tot de... colegii nostri avocati.
Nu ar fi poate cazul sa se modifice aceasta reglementare? Ce parere aveti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2008
Lorena Chirila, Avocat
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 00:24, 8 Martie 2008
Eu sunt si impotriva editarii dupa raspuns.
V-ati gandit ca se poate sterge postul complet prin edit?:D
#-o Este bun si delete, in conditiile in care se posteaza aceeasi intrebare de mai multe ori pe un topic . In aceste conditii cel care a postat isi poate sterge singur mesajele care se repeta, daca nu este de datoria moderatorului sa stearga.

In conditiile in care cel care isi sterge mesajele dupa ce a primit un raspuns sunt de parere sa i se dea un avertisment public de catre moderatori sau admin, iar daca se mai repeta atunci sa fie banat pe o perioada de timp.
o propunere utila, de altfel.

si noi ne-am gandit ca delete e bun pentru variantele in care userul scrie acelasi mesaj de mai multe ori.

hai sa ajungem la un compromis.

poate ar fi o solutie ca delete sa functioneze doar un anumit timp dupa ce se posteaza mesajul? adica, sa zicem, 24 de ore?
Desi mi se pare ca e treaba moderatorilor sa faca ordine in thread-uri se poate accepta si aceasta varianta.
In acest caz s-ar putea opta pt. o varianta similara si pt. editare, bineinteles ca durata va fi mult mai scurta, de ordinul a 10-15 minute.
Sunt de acord pentru 24 de ore - calculate cum? - eu propun de la ora postarii , daca user-ul nu-si sterge mesajul sau mesajele scrise de mai multe ori.

In cea de-a doua varianta - mesaje multiple - acest lucru trebuie sa-l faca moderatorii sau admin.

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Stergerea postarilor repetae Romică Stoica Romică Stoica Oare nu se pot sterge postarile repetate, pe care membrii nu au bunul simnt sa le stearga? Cu atat mai mult cu cat postarile noastre cu iesri necontrolate ... (vezi toată discuția)
Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)