Cand am trecut in avocatura am fost foarte neplacut surprinsa sa aflu ca sumele cu care cotizam lunar nu sunt administrate, investite de o societate specializata in domeniu, CAA fiind gestionata tot de... colegii nostri avocati.
Nu ar fi poate cazul sa se modifice aceasta reglementare? Ce parere aveti?
#-o Este bun si delete, in conditiile in care se posteaza aceeasi intrebare de mai multe ori pe un topic . In aceste conditii cel care a postat isi poate sterge singur mesajele care se repeta, daca nu este de datoria moderatorului sa stearga.
In conditiile in care cel care isi sterge mesajele dupa ce a primit un raspuns sunt de parere sa i se dea un avertisment public de catre moderatori sau admin, iar daca se mai repeta atunci sa fie banat pe o perioada de timp.
Desi mi se pare ca e treaba moderatorilor sa faca ordine in thread-uri se poate accepta si aceasta varianta.
In acest caz s-ar putea opta pt. o varianta similara si pt. editare, bineinteles ca durata va fi mult mai scurta, de ordinul a 10-15 minute.
Sunt de acord pentru 24 de ore - calculate cum? - eu propun de la ora postarii , daca user-ul nu-si sterge mesajul sau mesajele scrise de mai multe ori.
In cea de-a doua varianta - mesaje multiple - acest lucru trebuie sa-l faca moderatorii sau admin.