avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... spatiu mai mic decat in contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

spatiu mai mic decat in contract

Acum doua luni am inchiriat un spatiu comercial intrun centru comercial platind anticipat cateva chirii+garntie in baza unui precontract.Centrul comercial se va deschide in luna decembrie.Ieri am semnat contractul pentru acest spatiu si am primit cheile.Am masurat spatiul ca sa imi comfirm ca am tot atati metri care sunt scrisi si in contract.Surpriza a fost destul de mare pentru ca lipsea un metru si treizeci dintrun spatiu de opt metri.Alta surpriza am avut cand am aflat ca ei stiau ca acest spatiu este mai mic.Mi-au spus ca vor rezolva aceasta problema si ca vor reduce chiria.Mi-au redus chiria dar nu cu cat ar fi trebuit.Ma simt inselat mai ales ca s-au folosit de banii mei pana in acest moment.Spatiul nu mai are aceiasi valoare in acest moment.Ce pot sa fac ? Nu vor sa negocieze.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:14, 22 Noiembrie 2010
In contract si precontractul semnat acum doua luni am opt metri iar in spatiu am sapte.
Credeti ca merita sa ajung in instanta?
chiar nu stiu cum sa recuperez acei bani care i-am platit in avans chirii+garantii
Dvs. ma intelegeti ce va spun, in instanta aveti posiblitatea sa va recuperati acei bani , pe care deja i-ati platit + o suma compensatoare pt. prejudiciul pe care vi l-au produs prin imposibilitatea utilizarii spatiului . Mai explicit de atat nu pot sa fiu .
va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Anularea unui act de inchiriere de spatiu comercial ucsena ucsena am inchiriat un spatiu comercial cu data de 15 martie.nici pana acum nu am intrat in spatiu.vreau sa reziliez contractul.am platit o luna chiria in avans si ... (vezi toată discuția)
Explicatie cf batzik batzik Pentru a imi autoriza activitatea la o noua locatie, am cerut un extras CF pentru informare. In acesta scrie: [...] Date referitoare la constructii: Nr. ... (vezi toată discuția)
Atentie la acte si la buzunar ! MICOLIS MICOLIS O societate în curs de constituire, pe baza rezervării denumirii, închiriază un spaţiu comercial pt. punct de lucru. Se întocmeşte şi semnează un ... (vezi toată discuția)