avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere colectiva si individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere colectiva si individuala

daca se anuta o concediere colecva mai intai la sindicat apoi la ITM , respectand toate regulile in acest sens MAI POATE agajatorul concedia personal conform codului muncii art.65/1?concedierea colectiva vizeaza80% din agajati si urmeza sa se intaple in 60 de zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 21 Noiembrie 2010
la concedieri individuale este un salariu,lacolectiv mai multe.AM eu impresia ca nu e reglementata niciundeaceasta problema?
De exemplu, in CCMN nu este reglementat asa ceva ... posibil doar in unele CCM-uri la nivel de ramura sau de unitate ...
lauraadriana;de unde ai reprodus art 68 alin 2?; nu am gasit in codul muncii acest articol cu alin 2
Exista acest alineat al articolului 68 din Codul Muncii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala ContSters109723 ContSters109723 Am fost informata in baza unei decizii(preaviz) din data de 17.07.09 (cand eram in CO)ca postul ocupat a fost desfiintat in urma unei Hotarari, din motive ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii-concediere,salarii diaconu adriana diaconu adriana In conditiile in care am semnat preavizul pentru desfacerea CIM din motive de reorganizare si conf art.x din Contractul Colectiv de Munca(concediere ... (vezi toată discuția)
Concedire colectiva melcsy melcsy spuneti-mi mie va rog, care este nr. maxim de persoane ce pot sa fie concediat daca intreprinderea are 91 angajati, cel putin 10 dar cel maxim, ... (vezi toată discuția)