avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie minor

buna ziua,
sunt 2 incidente: 1 in urma unei dispute in scoala, copilul meu i-a dat o palma unui alt copil, acesta acuza dureri in zona maxilarului si tamplei. 2-ca urmare a acestui fapt, sora baiatului impreuna cu alti 2 indivizi(majori) l-au scos pe copilul meu din scoala si l-au batut.
Care sunt consecintele juridice pentru incidentul 1 si 2 in cazul in care fiecare dintre parinti depune plangere la politie?
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 11:49, 20 Noiembrie 2010
copilul meu are 14 ani impliniti, mama celuilalt copil a fost la medic si a facut radiografie, nu cred ca este grav din moment ce i-a recomandat "paracetamol" pentru durere?!
majorii vor raspunde penal.minorul de 14 ani,nici vorba.
Faceti o plangere penala la politie in care sa reclamati faptul ca v-a fost batut copilul.
Se va deschide dosar penal pentru lovire sau vatamare corporala.
In ceea ce priveste incidentul in care aparent copilul dvs a fost agresor, in cel mai rau caz, daca intr-adevar doar copilul dvs a fost vinovat, se va scadea nota la purtare.
Dar acei indivizi care v-au agresat copilul trebuie sa raspunda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fractura dubla de maxilar agresiune in incinta scolii ContSters353841 ContSters353841 buna seara, in data de 25 martie 2015, copilul meu a fost batut in scoala de catre un coleg. in urma loviturilor aplicate a suferit o fractura dubla de maxilar ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere cu vatamare fizica victor1906 victor1906 Buna ziua. Este vorba de nepotul meu de 21 de ani , care a fost chemat la politie , banuit ca a fost autorul unei spargeri de locuinta. A fost pus sa dea ... (vezi toată discuția)
Am fost batut, ce pot face Lucian16 Lucian16 Buna ziua! Acum doua zile am fost batut de 2 persoane majore (eu sunt minor) si in urma altercatiei m am ales cu o lovitura in Zona tamplei si cu o plaga la ... (vezi toată discuția)