avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfuri in custodie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfuri in custodie

Buna ziua,

Am primit marfuri in custodie de la o societate comerciala platitoare de TVA si as vrea sa stiu care sunt inregistrarile contabile. Pentru marfurile primite in custodie am aviz de insotire a marfii pentru care am intocmit N.I.R. Custodia se evidentiaza numai extrabilantier in contabilitate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:58, 21 Noiembrie 2010
Cu placere . O duminica placuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate marfuri in consignatie taie taie Buna, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: cum se inregistreaza in contabiliate marfurile care se vand in regim de consignatie, atat la consignant cat si ... (vezi toată discuția)
Marfa cu plata la vanzare simi79 simi79 Ce proceduri se face cand se da marfa cu plata la vanzare?Din cate am inteles ar trebuie un contract intre firme,e adevarat?Numai pe baza de aviz se poate fara ... (vezi toată discuția)
Primire marfa in custodie si facturare(obligatii legale si fiscale) giuseppe07 giuseppe07 In cazul unui magazin(constructii) se doreste ca marfa primita de la furnizor sa nu mai fie facturata la momentul primii .(probleme de cash , ... (vezi toată discuția)