avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii pentru somaj

In luna ianuarie fac 2 ani...in acesti 2 ani am lucrat ca agent securitate bancar timp de 11luni si doua saptamani...dupa care agentia bancara a renuntat la paza...teoretic mai aveam nevoie de 2 saptamani pentru a indeplini conditile pentru somaj...am stat 6 luni acasa..dupa care m-am angajat la o alta firma de paza cu contract nedeterminat...am lucrat 5 luni ,m-au fortat sa-mi dau demisia foarte simplu trimitindu-ma intr-un obiectiv in alt oras aflat la 100 km departare..am fost nevoit sa-mi dau demisia.intrebarea este:acum in ianuarie fac 2 ani,am vreo sansa sa beneficiez de somaj intr-un fel sau altul?.......Va multumesc!.....astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 13:06, 21 Noiembrie 2010
regula e ca in situatii din astea angajatul (fost) demisionat ii cam da cu "sic" angajatorului de unde a demisionat (ia somaj, desi a plecat cum au vrut muschii lui- prin demisie!... si cand a vrut)...

... trebuie sa aibe ceva interese "noul angajator" de "1 luna"... ca practic prin ce face, ii doneaza el demisionatului, cateva zeci de milioane, legal pierdute... stiu caz in care fostul angajator (de unde s-a demisionat), a mers peste (a sunat) noul "angajator", si tranzactia nu s-a mai incheiat... B-)


Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia. pot beneficia de somaj? 24mirela 24mirela vreau sa stiu daca am dreptul la somaj. mi-am dat demisia de la locul de munca ,unde am lucrat din iulie 2008 si pana pe 1 mai 2011.:):) (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu ingrijire copil Rodica007 Rodica007 Buna,as dori si eu un sfat:sotul meu a fost in concediu ingrijire copil.La intoarcerea la servici a fost reangajat cu salariul minim pe care il primeste doar ... (vezi toată discuția)
Reluare somaj NGabriela NGabriela Am intrerupt somajul dupa o luna si m-am angajat la o firma unde am lucrat 3 ani.Acum(motivele nu cred ca sunt importante)mi-am dat demisia.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)