avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in ce conditii se elibereaza de catre arhiva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in ce conditii se elibereaza de catre arhiva judecatoriei o hotarare de divort de acum 25 de ani?

tatal meu este divortat de 25 de ani,acum ptr schimbarea buletinului ii este necesara hotararea de divort care a pierdut-o.S-a prezentat la arhiva judecatoria Faurei,acolo unde s-a desfasurat procesul,si i s-a raspuns sec ca eliberarea de catre arhiva se face doar joia(o regula normala sa zicem) insa trebuie neaparat sa stie ziua,luna anul in care s-a finalizat procesul,lucru pe care nu si-l mai aminteste,de atunci i-a ramas doar hotararea de partaj care si aia a devenit iligibila.Intrebarea mea catre dvs ar fi daca e posibil sa i se gaseasca acest document dupa numele lui si al fostei sotii,dupa an macar?
Va multumesc anticipat.:sorry:
Cel mai recent răspuns: BOSKY , utilizator 10:24, 21 Octombrie 2018
Buna ziua la arhiva judecatoriei pot cauta in opisuri o hotarare de divort a tatalui meu care este decedat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin nicutadriana nicutadriana Buna ziua.Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Peste 1luna i-mi expira buletinul.Astazi am fost sa depun actele dar mi-au fost refuzate deoarece nu am avut ... (vezi toată discuția)
Opis dosare BOSKY BOSKY Buna ziua as dori sa aflu date dintr - un dosar de divort din anii 1970. Pot cauta in opisurile judecatoriei ? (vezi toată discuția)
cum pot obtine o sentinta de divort din 1965- 1966? Mihai9o Mihai9o Buna seara. Vreau sa stiu daca pot afla raspunsul la urmatoarea intrebare. Cum pot obtine o copie dupa hotararea judecatoreasca de divort. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)